Domů Prodané zboží prodejce BG Photography Diář 2018 (SARDINKY)

Kroužkový A5 diář s autorskou barevnou fotografií na titulní straně. Na ní jsou sardinky z Oceanária v Portugalsku. Pro všechny vyznavače extravagance a barev. Přesto je diář minimalistický, stylově čistý, elegantní. Vhodný pro muže i ženy. Ručně vázaný!

Barevná fotografie je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu diáře. Ražba letopočtu je decentní, stříbrná. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu potažená černým papírem. Pro tento diář jsem zvolila černou kroužkovou vazbu a k tomu výraznou žlutou gumičku na zajištění.

Uvnitř diáře najdete týdenní kalendárium v českém a anglickém jazyce z recyklovaného nažloutlého papíru - knihařský holmen book, které obsahuje: osobní údaje, plánovač dovolené, plánovací kalendář, roční výhled a stránky pro kontakty. Vlevo týdenní plán, vpravo potom místo pro poznámky. Každý diář je opatřen šedou saténovou záložkou.


Koupí tohoto bloku rovněž podpoříte sociální firmu, která dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. Firma, se kterou spolupracuji, poskytuje i psychosociální podporu  a nabízí možnost získat nové dovednosti  právě takovým lidem, kteří to potřebují nejvíce.

Nutno brát v potaz, že se jedná o ruční práci, tudíž každý kus je originál a může mít drobné odlišnosti.

Barvy:
Velikost:
A5
Styl:
extravagantní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.1.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: BG Photography
Katalogové č.: 8803323
Vloženo: 4.9.2017
Menu
--