Domů Prodané zboží prodejce U Pihulky Brož "Na kopretinové louce"

Brožka, má sloužit jako ozdoba. Ozdoba na svetřík, klobouček, šátek, šálku, kabelku či tašku.... je to na Vás.

Brožka je vytvořena dvěma technikami. Plstěním suchou jehlou a následným vyšíváním :o). Obě techniky jsou náročné především na čas, představivost a preciznost. Fotografie neumí zachytit plastičnost brožky. Spojení techniky plstění a výšivky dává brožce další, víceprostorový rozměr :o).

Originál inspirovaný řírodou.

Brožka má v průměru 4,5 cm. Je velmi plastická a měkká na dotek. Tvarově stálá. Brožka je uvnitř zpevněna kovovou (nerezavějící) plochou vrstvou. Nebude se Vám tedy prohýbat jako u klasicky pouze plstěného výrobku. 

Na její výrobu bylo použito barvené ovčí rouno v různých přírodních barvách a bavlnky Mouline v různých barvách. Brožka má svěží, letní nádech. Jednotivé barvy se prolínají.

Rubová strana brožky je obšita ozdobným stehem a na pevném filcu kruhového tvaru je na zadní straně brožky přišit brožový můstek z bižuterního kovu ve stříbrné barvě. 

Ovčí vlna sama o sobě odpužuje vodu, takže jí náhodné setkání v dešti neublíží. Nedoporučuji však vystavovat brožku "velké vodě", praní, sprše......, přestože je ošetřena navíc impregnací viz níže.

Výrobek je ošetřen proti povrchovému špinění touto impregnací zde. Ochranná  vrstva působí dlouhodobě, zabraňuje usazování vody, mastnoty a nečistot na povrchu. 

Při nutnosti ošetření knoflíkem ozdobené věci doporučuji jemné praní nebo odpárat a znovu přišít, brož odejmout. 

Díky nastavení obrazovky se může barevnost mírně lišit.

Podrobné informace o ovčí vlně - rounu, naleznete zde (záložka ovčí vlna - rouno).

Děkuji, že nekopírujete moje zboží. 

Cena za tento kus.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.7.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Pihulky
Katalogové č.: 9409170
Vloženo: 19.3.2018
Menu
--