Domů Prodané zboží prodejce atelier.ap blíženci nad dešťovým mrakem

signovaný originál, 8x8cm, na bílém kartonu A5. kombinovaná technika

Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidé, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci. Jsou přístupní všem novinkám, které se na světě objeví, a protože rychle rozpoznají jejich výhody, snaží se je uvádět do života ve prospěch všech. Velmi často ale narážejí na nepochopení konzervativnějších spoluobčanů. Jsou to společenští lidé a reprezentativní osobnosti, které svým vrozeným šarmem a elánem dovedou ostatní nadchnout a ovlivnit. 
Vládcem znamení Blíženců je planeta Merkur, která svým svěřencům dává kromě řečnického espritu i spisovatelské vlohy, což ve spojení s neobyčejnou aktivitou vytváří předpoklady, aby tito lidé vynikli jako skvělí žurnalisté nebo originální pracovníci v oblasti reklamy; ale není oboru, ve kterém by nevynikli. Jejich vystupování, humor a lehkost, s jakou řeší problémy, z nich dělá v očích druhých lidí trochu povrchní jedince, ale je to velký omyl, protože těmto lidem je dáno do vínku bleskové soustřední, které jim zaručuje kvalitní výsledky. Navíc nemají v povaze okázale zdůrazňovat námahu, kterou na práci vynaložili. 
Jeví se povrchní i těm, kteří se v životě dopachtili k určitému názoru a jeho neměnnost inzerují jako zásadovost své povahy, zatímco lidé ve znamení Blíženců nelpí na žádných dogmatech. V tom není lstivá přizpůsobivost, ale schopnost přiznat sobě i okolí omyl a přijmout za svůj názor ten, který u nich zvítězil svou logikou. 
Pro tyto lidi je typický tvůrčí neklid a jejich mnohostrannost jim bývá často na překážku při volbě povolání a tak jim trvá déle než jiným, rozhodování o budoucí profesi. 
V mládí mnozí z těchto lidí vystřídají více různých povolání, než se rozhodnou a zvolí to praví. U Blíženců ale žádná zkušenost nepřijde nazmar. Blíženci jsou lidí, kteří jsou kdekoli na světě a v kterékoli situaci jako doma. Mají snahu se stále pídit po zážitcích, které umějí zajímavě a poutavě sdělovat, ale nikdy z nich nebudou fanatici nějakých názorů, které by nutili druhým. Jsou to rození demokraté, s věčně mladým intelektem.

charakteristika znamení převzata z: http://znameni-zverokruhu.najdise.cz

Barvy:
Motiv:
lidé
,
jiné
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.3.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: atelier.ap
Katalogové č.: 5838955
Vloženo: 13.12.2014
Menu
--