Domů Prodané zboží prodejce lesito Beránek Bubo a pohádka na dobrou noc

S dětmi jsme beránka pojmenovali Bubo – i malým dětem se jeho jméno dobře vyslovuje. Bubo se ráda tulí a ze všeho nejradši spí v postýlce svého kloučka. Jak se jednou zabydlí v něčím pelíšku, už ho odtamtud nedostaneme. Než jeho lidský kamarád usne, bude mu vyprávět pohádku na dobrou noc o jednom zatoulaném beránkovi - a jak to bylo dál, se dozvíte v naší beránčí pohádce.

Autorské vyprávění nově dostanete vytištěné v sešitku s ilustrací, jejíž autorkou je Jana Kloučková Kudrnová. 

Bubo je velmi zvídavý a rád zkoumá svět kolem sebe. Chtěl by vědět, jak vypadají ovečky, které žijí na jiných planetách a z čeho jsou oblační beránci, co plují po obloze. Myslíte, že se mu podaří spočítat všechny hvězdy na nebi? Pokud mu Vaše děťátko pomůže s počítáním, určitě to dokáží.

Bubo je ušit z hebkého mikrofleecu a 100% bavlny a přímo láká k pohlazení. Na krku nosí sladěný šáteček a můžete mu dokoupit i kalhoty.

Beránek má pod šátečkem schované veliké srdíčko. Na přání lze na srdíčko dopsat jméno děťátka (barvou na textil) tak, aby se ze zvířátka stal jedinečný a neopakovatelný dárek. Jméno a datum narození je možné napsat i na šáteček, záleží jen na Vašem přání. A pokud je ovečka dárečkem pro novorozeňátko, můžeme na památku napsat také porodní váhu a délku. Prosím, při objednání uveďte, co byste si přáli dopsat a kam.

Beránkův obličej je ručně vyšit, nosí oboustranný bavlněný šáteček, ruce, nohy, obličej, srdíčko a uši jsou ze 100% bavlněné látky české výroby, případně americké designové bavlny. Tělíčko je ušito z hebkého microfleecu, vyplněn je antialergenním dutým vláknem, všechny části beránka (ruce, nohy, obličej, srdíčko, uši, tělo) jsou vypodloženy vlizelínem.

Beránek měří cca 32 cm. Doporučuji jemné praní v ruce ve vodě o teplotě max. 30°C, po vyprání nechat volně uschnout, šáteček je možno žehlit.

Textilní dekorace. Nevhodné pro děti do tří let.

Ilustrace: Jana K. Kudrnová

Úvodní fota: Šárka Hasara Photography

Uložit

Uložit

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lesito
Katalogové č.: 8448354
Vloženo: 14.4.2017
Menu
--