Domů Profil prodejce Mukam
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Kdyně, ČR
  • 753 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (283) 100%
Nadšenci: 953
Aktivita: aktivní
Prodáno: 753
Registrace: 23.11.2010
Město: Kdyně
Stát: ČR

Mukam

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Jmenuji se Zdenka Skopalová a všechny výrobky které u mne naleznete jsou autorské.

logo

Naleznete zde cínované šperky bez použití koupených komponentů.   Věnuji se především výrobě zvířat a  po domluvě ráda vyrobím téměř cokoliv. Čím zajímavější, tím lepší, co je nové, je pro mne výzvou. 

 

Nyní rada pro majitele cínových výrobků - jak o ně pečovat.              

Tento nízkotavný kov má bohužel tu nepříjemnou vlastnost, že se časem barví do šeda (tmavne). Dá se však opět snadno vyleštit do vysokého lesku, a to použitím leštěnky na mosaz nebo stříbro, ale velmi dobře poslouží i kuchyňské přípravky Real nebo Cif, použít se dá i zubní pasta. Je však třeba poté šperk pořádně opláchnout a např. zubním kartáčkem odstranit všechny zbytky přípravků. Poté šperk vysušit a ideálně doleštit kouskem kůže tzv. jelenice. Cín NIKDY nevkládejte do myčky! Pokud se s cínovým šperkem budete koupat, neublížíte mu, ale musíte počítat s tím, že bude potřeba ho častěji přeleštit. Po určité době tuto nepříjemnou vlastnost cín ztrácí a péče o něj bude již minimální.

Všimla jsem si, že zde mají někteří výrobci na svých profilech různá loga. Já jedno konkrétní logo použít nemohu. Proto musím všechny zájemce o mé výrobky upozornit,  že nevyrábím v prostředí bez zvířecích alergenů!

Tito spolubydlící jsou jen částí z těch, kteří vytváří čistě alergenní prostředí!Předem se tedy omlouvám, pokud naleznete na lepence použité při balení zásilky nějaký ten chloupek, věřte, že to není úmysl, ale  jen nemožnost se tomu vyhnout.  

 

Prosím, RESPEKTUJTE AUTORSKÁ PRÁVA!

 

 

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Mukam

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--