Domů Profil prodejce MaryBerry
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha, ČR
  • 80 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 44
Aktivita: aktivní
Prodáno: 80
Registrace: 17.10.2010
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Poštovné pro objednávky nad 2000 Kč zdarma!

MaryBerry

/ Prodávající
Novinky
1083248
24.11.2023 Užijte si nakupování se slevou 10 % na všechno s kódem LFL-4DB-2SG! Platí do 27.11.2023.

Dobrý den,

děkujeme, že jste zavítali do našeho obchodu...

Jsme tým dvou nadšenkyň do módy, krásy a originálních věcí. Také milujeme péči o tělo a hýčkavé procedury, ale víme, že umění se pravidelně rozmazlovat je u moderních žen vzácnější než práce od rána do večera.

Rozhodly jsme se proto založit značku MaryBerry a vyrábět krásné Home & SPA oblečení a doplňky z přírodních materiálů. Věříme, že s našimi výrobky každá žena bude okouzlující, ať už doma, nebo ve wellness. Naše poslání? Relaxujte, užívejte si, najděte si chvíli jen pro sebe a všechny svoje náročné úkoly pak zvládnete lépe než kdykoliv předtím.

SPA župany & saunové kilty MaryBerry Vás rychle naladí na ideální odpočinek. Jsou z hebké 100% bavlny, která je příjemná k pokožce a zaručuje výbornou savost. Díky speciálnímu střihu a zapínání na suchý zip župánky perfektně sednou téměř každé postavě. Jsou multifunkční a využijí se:
  • V sauně jako kilt a v rozloženém stavu i jako velká osuška. Originální kapsička poslouží k odložení maličkostí jako klíček od skříňky, kapesníčky atd.
  • Jako župan na domácí SPA - pro masky v oblasti ramen a dekoltu a během používání tělových krémů a olejíčků, kdy čekáte, než se přípravek vstřebá.
  • I na mnoha dalších místech, např. jako župánek u bazénu, v lázních, na koupališti, po sprše, během masáží anebo jako hravé šaty bez ramínek na domácí lenošení či svádění.
Doplňkem k županu je stylová kosmetická čelenka, která jemně drží vlasy při umývání a při nanášení krémů, masek a make-upu.
 

Pokud máte jakékoliv otázky ohledně našich produktů, neváhejte nás kontaktovat! Také vám budeme vděčné za zpětnou vazbu ohledně toho, jak jste s naší produkcí spokojené.

Přejeme vám radost z nákupu!

Tým MaryBerry

Provozovatel:

Irina Alferovičová, IČO: 01376047, DIČ: CZ6662206980, plátce DPH

 

Způsob dopravy
Balíčky posíláme Českou poštou, Zásilkovnou nebo PPL. Vše balíme do hedvábného papíru s krásnou červenou stuhou. BONUS: poštovné pro objednávky nad 2000 Kč máte zdarma!
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od MaryBerry

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--