Domů Profil prodejce Mishule - korálky a kůže
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Vsetín, ČR
  • 381 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (162) 100%
Nadšenci: 397
Aktivita: aktivní
Prodáno: 381
Registrace: 13.9.2010
Město: Vsetín
Stát: ČR

Mishule - korálky a kůže

/ Prodávající
Novinky
858299
15.1.2020 Snad bude rok 2020 lepší, než ty předešlé a i s kůží se zase začnou dít věci. Úspěšný rok všem.

Vítám Vás ve svém obchůdku s koženými výrobky, ve kterém občas nabídnu i dřevěné výrobky svého šikovného bratra.

Osobně se se mnou můžete seznámit tady. Reportáž o mé kůži je přibližně od 10. minuty.

Celý svůj život se potácím mezi technikou a tvořením, i když ve skutečnosti je dělicí linie mezi těmito odvětvími velmi tenká. Čím jsem starší, tím více mne to táhne k ruční práci, možná proto, že (na rozdíl od excelovských tabulek a obchodních nabídek) si výsledek můžu hned osahat. Vyzkoušela jsem všechno, od kreslení a modelování z hlíny přes práci s textilem (šití, vyšívání, batikování, drhání, paličkování, pletení, háčkování a různé jiné techniky) až k současnému koníčku, kterému jsem naprosto propadla. Vyrábím ražené věci z hovězí kůže, barvené nebo nebarvené (spíše ale barvené, ty barvičky mne pořád baví).

Kůže je úžasně tvárný materiál a stále mne udivuje, jak různě může s různou úpravou vypadat. A krásně voní... Moje výrobky jsou zdobeny raženými vzory, tvořenými pomocí malých razidel, kterými se do kůže vytváří "reliéf". Náhled na postup práce je k vidění v mém blogu, případně v archivu TV Nova v Radách ptáka Loskutáka, kde jsem předváděla dekorování kůže. Používám hlazenou hovězí kůži, silnou podle potřeby od 2mm do 3mm. Výrobky sešívám většinou pomocí vepřovicových řemínků. Všechno šiju ručně, nepoužívám žádný šicí stroj. K barvení používám kvalitní zahraniční barvy, kůži po barvení vždycky impregnuji, impregnace ji chrání před znečištěním.

Kůži občas kombinuji i s korálky (to je můj druhý koníček, teď právě trošku spící). Miluji korály, tyrkys (nebo umělý tyrkys - tyrkenit), všechny "kamínky" a korálky cloisonne.

Pokud Vás zaujme něco z prodaného zboží, nebo máte vlastní představu o výrobku z kůže, který by se Vám líbil, napište mi. Určitě najdeme společně nějaké řešení. Ráda zkouším nové věci a vzory, takže Vás určitě neodmítnu. Udělat se dá v podstatě cokoliv.

Výrobky a vzory, které se nedostaly do nabídky, si můžete pro inspiraci prohlédnout ve fotogalerii, případně si můžete přečíst, jak některé obzvláště milované kousky komentuji v blogu.

V obchůdku Michalčino háčkování nabízím háčkované hračky, dekorace a další výrobky. Pokud si objednáte tady i tam, budete platit pouze jedno poštovné.

Výrobky posílám doporučeně Českou poštou, zabalené v uzavíratelných sáčcích a v bublinkové obálce, takže by rozhodně neměly dorazit poškozené.

Ke každé objednávce přidám malý dáreček :-)

 

TOPlist

Uložit

Uložit

Způsob dopravy
Česká pošta -doporučený dopis, baleno v bublinkové obálce
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Mishule - korálky a kůže

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--