Domů Profil prodejce sylvenka
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • p. Bystřička, ČR
  • 143 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (44) 100%
Nadšenci: 210
Aktivita: aktivní
Prodáno: 143
Registrace: 12.8.2010
Město: p. Bystřička
Stát: ČR

sylvenka

/ Prodávající
Novinky
1092139
1.2.2024 Dnes vloženy novinky

 

 Milí lidé, vítám Vás v mém obchůdku.

 Jmenuji se Sylva Šmardová.

 

Jmenuji se Sylva KiaRa Šmardová. 

Narodila jsem se na Valašsku, kde stále žiju a tvořím. Mé dětství a dospívání jsem strávila v dostihové stáji. V sedle koní jsem poznávala krásu valašských kopců a okolí řeky Bečvy. Navštěvovala jsem ale také keramiku a výtvarný kroužek. Původním povoláním jsem dostihová jezdkyně. Po ukončení vzdělání,  jsem odešla v 18 letech sama do zahraničí, kde jsem pracovala v dostihové stáji jako pracovní jezdkyně. Zajímá Vás zda jsem jezdila dostihy ? Ano několik dostihu jsem odjezdila. Po návratu ze zahraničí jsem vystudovala k údivu mého okolí obor:  Podnikání a vedení firmy na soukromé škole. Mé znalosti se tak rozšířily o vědomosti z marketingu, reklamy, managementu, účetnictví a práva.     

V roce 2000 jsem se vdala. Bohužel oba dva mí synové se narodili nemocní. Jejich nemoci mě posunuly k alternativní medicíně, studiu Bachových esencí, zkoumání působení minerálů na člověka, k prozkoumávání různých duchovních nauk a práci s energií.  Velkou oporou mi v té době bylo také studium tarotu na astrologické škole Sirah v Praze. 

V roce 2008  - 2009 jsem se stala certifikovanou poradkyní vzdělanou v Bach international Education Prgrame pod vedením Tessy Jordan z Bachova centra z Anglie. V roce 2012 jsem  pokračovala ve vzdělání u Dr. Katariny Michel z Německa. Absolvovala jsem doplňkové vzdělání na téma : Bachovy květy pro ženy a děti, Bachovy květy a pracovní stres a Bachovy květy jako pomoc při osobním rozvoji a duchovním růstu. Jsem autorka webových stránek www.bachovyesence.eu, které bohužel zanikly. Do roku 2014 jsem působila jako terapeutka. Přednášela jsem  na různá duchovní témata a také jsem působila jako lektorka výtvarných kurzů a kurzů tarotu.  Zároveň jsem se věnovala výtvarným činnostem a vedení dětí ve výtvarném kroužku v naší vesnici. 

V roce 2015 se mi narodil třetí syn. V současné době mám doma čtyři krásné muže :-) Dále dva pejsky, 3 kočky a proměnlivé množství slepiček. Po narození třetího syna, se věnuji převážně výtvarným činnostem. 

Od roku 2016 jsem držitelkou regionální značky Beskydy originální produkt pro:  Cínovaný šperk a Malované hedvábí.  Šperky z mé tvorby jsou často označovány jako ŠPERKY S DUŠÍ. Miluji minerály. Specializuji se na méně známé minerály a minerály z naší krásné české země. Má  tvorba se vyznačuje velkou citlivostí pro kombinaci a soulad minerálů. Šperky tvořím vědomě pro harmonizaci těla i duše. Jako lektorka mám spoustu znalostí o působení minerálů, živlů, barev a také znalosti o čakrách. Všechny tyto znalosti a velký cit pro tvorbu s nepoddajným cínem, činí mé šperky neopakovatelnými originály s větším přesahem než běžné šperky. Jelikož jsou mé šperky tvořeny vědomě, s láskou a znalostmi, které u každého tvůrce vždy nenajdete, mají harmonizující i estetický přínos pro každého, kdo si je zakoupí. Velice ráda tvořím  Osobní talismany. Věnuji se také tvorbě na zakázku z Vámi dodaných minerálů. V roce 2022 jsem začala tvořit cínované šperky ve spojení s peřím. Jedná se o mou z cela originální tvorbu jež pozvedá Duši a harmonizuje energie člověka. 

Malované hedvábí. 

Při tvorbě hedvábí používám často přírodní motivy, spirálky, peříčka a různé symboly. Vše pečlivě ladím do harmonických jemných kombinací barev. Hedvábí je luxusní přírodní materiál, který v létě příjemně chladí a v zimně zahřívá. Hebkost a jemnost tohoto materiálu potěší jistě každou ženu. Hedvábí se věnuji již od roku 2010 a přivedla mě k němu tvorba s dětmi ve výtvarném kroužku.

Má tvorba s regionální značkou Beskydy originální produkt si ve formě dárků našla cestu do těchto zemí : Evropa : Česko, Slovensko, Belgie, Rakousko, Anglie, Lotyšsko, Itálie, Francie, Černá hora, Rumunsko, Bulharsko, Německo, Ukrajina, Nizozemí, Švýcarsko. Amerika : Kanada, USA - Texas a Kalifornie, Ilianolis - Chicago. Austrálie. Asie -Indonésie, Izrael, Malajsie, Srí Lanka.

 Mezi mou další tvorbu se řadí také tvorba náramků z minerálů, tvorba bytostí z vlny do které mě zasvětila Chami Peer, malování na keramiku a kresba obrazů pastelem. V malování pastelem jsem dosáhla pěkných úspěchů v mezinárodních internetových soutěžích.  Za největší úspěch považuji velice pěknou odezvu na jeden z mých obrazu z Museé du Louvre. Dále umístění a posvěcení mého obrazu Panny Marie v jednom z největších kostelů v Českém Banátu ve vesnici Gérnik. Mými největšími učiteli byli malíři Igor Janíček a Michal Janovský. 

V roce 2022 jsem se blíže seznámila s aromaterapií. Musím říci, že v současné době je to má veliká láska. Obsolvovala jsem tvořivé vzdělání v oblasti osobních parfémů, kurz aromatouch techniky a kurz Aromaterapie v domácnosti. V minulém roce jsem vytvořila několik přírodních parfémů, které jsem doplnila o minerály a obrazy z mé tvorby. Propojila jsem tak aromaterapii, krystaloterapii a arteterapii. Z této činnosti jsem nadšená, jelikož mohu propojovat znalosti terapeuta a výtvarnice, do krásných produktů pro Vaši radost. Mou tvorbu můžete více shlédnout v galerii.

Přeji Vám pěkně strávený čas na mých  stránkách. 

Když tvořím, tak jsem. 

Sylva KiaRa 

 

 

 

 

UKÁZKA KERAMIKY: 

 

                                        

   Ručně malovaná keramika - má vlastní technika plastického zdobení.

 

 V roce 2010 se stalo mou láskou hedvábí.

K hedvábí mě přivedla má práce s dětmi. V roce 2010-2012 jsem vedla děti ve výtvarném kroužku. Učila jsem je  poznávat různé výtvarné techniky. Prace s dětmi mě velmi těšila a podpořila mou vlastní kreativitu a tvorbu. Jsem kreativec samouk, který nachází v tvorbě své naplnění a radost.

 

Hedvábná šála 150 x 40 cm.

Hedvábná šála 150 x 40 cm.

 Hedvábná šála 150 x 40 cm. 

 

Hedvábný šátek 65 x 65 cm

 

 V posledních čtyřech letech mě uchvátily cínované šperky.

Ve své profesi se věnuji léčivé síle minerálů. Spojila jsem tedy minerály a hedvábí. Začala jsem vyrábět náhrdelníky a přívěsky, které ženy zdobí a zároveň harmonizují. Při tvorbě šperků využívám také znalosti o barvách a energetických centrech člověka - čakrách. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreativní tvorba  mi  přináší především relaxaci, harmonii, pocit štěs

tí a naplnění. Obnovuje mi tak mou životní energii. 

 

Hedvábí a cínované šperky zasílám v dárkových krabičkách.

V současné době mě uchvátila vlna díky tvorbě Chami Peer.

 Bytosti z vlny. Moje tři holky :-) Olivienka. Voděnka a Lesanka.

Napsali o mně: Časopis Praktická žena Kreativ.

Číslo : červenec/ srpen 2017

Děkuji za Váš čas.

Děkuji za Váš nákup v mém obchůdku.

S přáním pěkného dne 

Sylva Šmardová

Jsem držitelkou regionální značky: 

 

Způsob dopravy
Zboží odesílám většinou v bublinkové obálce. Zásilky pojišťuji. Keramiku odesílám s příplatkem jako křehký balík.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od sylvenka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--