Domů Profil prodejce veneo
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Prostějov, ČR
  • 628 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (223) 100%
Nadšenci: 1434
Aktivita: aktivní
Prodáno: 628
Registrace: 17.7.2010
Město: Prostějov
Stát: ČR

veneo

/ Prodávající
Novinky
787137
13.2.2019 Nově jsme přidali sadu Lauren, která je inspirovaná přírodou a vytvořená pro bohyně - tedy naše zákaznice. <3 Doufáme, že se bude líbit!

Jmenuji se Lubomír Krčmář a zlatnickému oboru se bez přestávky věnuji již 25 let

Od roku 1983 jsem pracoval v družstvu Karat. Vystudoval jsem obor zlatnictví na uměleckoprůmyslové škole v Praze a v roce 1991 jsem založil vlastní firmu. Samotné výrobě šperků se pak již bez přestávky věnuji od roku 1993.

Vyrábím stříbrné šperky ryzosti 925/000 a zlaté šperky ryzosti 585/000 a to ze všech u nás registrovaných slitin. Tvořím malosériově jak vlastní vzory, tak i originální šperky a šperky na zakázku dle přání zákazníka. Nyní čerstvě pod mou osobní značkou Veneo. 

V nedávné době jste mě mohli:

vidět v reportáži TV Nova,

slyšet v rádiu Český Rozhlas Olomouc,

číst v mých článcích o špercích pro Olomoucký Deník.

Zlaté a stříbrné šperky Veneo Lubomír Krčmář

Jaké kameny zasazujeme?

Druhy zirkonů k zasazení

Kubická zirkonie je užívána ve všech našich špercích.

Zleva doprava: Zirkon, Rubín, Růžový zirkon, Safír, Spinel, Černý zirkon, Ametyst, Swarogreen, Padparač. (Za příplatek zasazuji také brillianty a jiné drahé kameny, či kameny vlastního původu).

Kameny ke vložení

Zasazuji také opály.

zleva: opál, syntetický opál australský (mléčný), syntetický opál Thajský a Korál (u korálů a pravých opálů počítejte však s vyšší cenou).

 

Jak zjistit správnou velikost prstenu?

Velikost prstenu (56, 58, 60, apod.) je dána obvodem prstu v milimetrech. Pokud nemáte prst již naměřen od klenotníka, doporučuji jednoduchý postup. Vytvořte si tenký proužek z papíru, omotejte jej kolem prstu v místě, kde budete prsten nosit, a označte místo, kde se papír potkal se svým koncem. Papír rozviňte a vzdálenosti mezi sebou změřte. Můžete z papíru také za pomocí izolepy vytvořit prsten potřebné velikosti. Vyzkoušejte jej přes kloub, sejměte jej, rozstřihněte a rozviňte na pravítku. Jeho délka v mm značí potřebnou velikost prstenu. Můžete také zajít do nejbližšího zlatnictví a požádat o přesné změření prstu. Nepoužívejte však krejčovský metr, který bývá často natažený a neodpovídá skutečnosti. Nezapomeňte, že tloušťka prstu se může během dne měnit. Měřte jej proto za klidu a při pokojové teplotě.

Pokud si vyberete špatnou velikost, zboží Vám zdarma vyměním nebo upravím. Zaplatíte pouze poštovné.

 

Zobrazit všechny šperky

IČ: 12307521

Výrobní značka: (reg. č.: 693, zahájení činnosti: 6. 12. 1990):

Platné puncovní značky dle zákona:

image

Způsob dopravy
Zasíláme vždy bez poštovného. Do zemí EU poté za 49 Kč. Všechny šperky se se mnou každý den loučí chráněny v dárkové krabičce a v bezpečném obalu. Ve formě pojištěného cenného psaní pak putují prostřednictvím České pošty. Je možné se domluvit i formou na dobírku, či sjednat osobní odběr v Prostějově.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od veneo

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--