Domů Profil prodejce DadaJaga
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Kladno-Ostrovec, ČR
  • 173 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (82) 100%
Nadšenci: 484
Aktivita: aktivní
Prodáno: 173
Registrace: 31.5.2010
Město: Kladno-Ostrovec
Stát: ČR

DadaJaga

/ Prodávající
Novinky
1062242
9.6.2023 Páni, to je doba, co jsem sem naposledy něco napsala :) Je fakt, že poslední dobou jsem na Fler neměla moc času, ale to se snad změní. Takže přibyla nová kategorie - pro všechny, kdo mají rádi poctivé, české bavlněné utěrky. A postupně přibudou i korálkové náramky, slibuju :)

(Dana Kovaľová)

Vítejte srdečně na mé stránce,

najdete tady hlavně šperky šité z korálků, kde dávám jednoznačně přednost jaonskému rokajlu TOHO, a to obvykle tomu nejmrňavějšímu, který má zhruba milimetr. Z těchhle prcků mě baví šít náramky, kterým soukromě říkám xichtovníky - tedy s různými obličeji, tlamkami, obrázky z manga komiksů nebo čímkoli jiným, co mě napadne nebo si na mě zákazníci vymyslí. Ano, šiju i na přání, a i když se pak zhusta proklínám, do čeho jsem se to zase nechala uvrtat, když to vůbec, ale vůbec nepůjde, radost z výsledku je následně o to větší, když se ukáže, že to přece jenom šlo :o)

MILUJU VÝZVY! Takže pokud nosíte v hlavě nějaký nápad, chtěli byste náramek s Marťanem, lachtanem, ementálem či elementálem - no prostě co já vím s čím, napište mi - zkusím ho pro Vás vyrobit (samozřejmě bez nutnosti odběru, pokud nesplní očekávání).

Náramky jsou lehké a přitom pevné. Pokud by se ale přece jen stalo, že Vám prasknou, nemusíte se bát, že se celé vysypou - povolí jen v jednom místě, rozdělí se na dva kompaktní kusy a já všem nabízím možnost bezplatné opravy, dokud budu schopná udržet jehlu v ruce.

____________________________

V roce 2014 mne oslovilo nakladatelství ZONER PRESS, abych pro ně vymyslela, rozkreslila, ušila, napsala a nafotila knihu KORÁLKOVÉ NÁRAMKY. V květnu 2016 se nám ji společnými silami povedlo přivést na svět (ano, v délce "donášení můžu směle soutěžit se slonicí ;)

Samotnou knihu časem zařadím do nabídky, abyste si ji mohli koupit přímo tady. Ale už nyní chci nabídnout všem, kdo si ji pořídí, veškeré poradenství týkající se jejího obsahu.

Pokud budete mít jakýkoli problém od šití, přes rozkresy nebo nemožnost sehnat konkrétní korálky či komponenty - ozvěte se mi. Pokud budu moct, poradím, a pokud budu mít, domluvíme se na vystavení konkrétního materiálu, co vám chybí.

A do nabídky přidám už hotové náramky, které jsem do knihy zařadila... kdo se s nimi nechce šít, může je mít hned, ale pozor - od každého mám pochopitelně jen jeden kus!!!

______________________________

Krom náramků se čím dál tím častěji utrhnu i k nějakému tomu obšitému sklíčku, mušli, knoflíku nebo šutříku, když už mi z xichtovníků hrabe nad únosnou míru.

...a přihodila jsem i nějaké AUTORSKÉ FOTOGRAFIE, které vznikaly v průběhu posledních let, kdy jsem se vrátila ke své velké lásce - klasické fotografii. Fotím na kinofilm i středoformát, vystavené fotky jsou printy v rozměru 25x25 nebo 25x38.  Pokud byste měli zájem o jiný rozměr, ozvěte se mi.

_____________________________

A ještě jedna hodně důležitá poznámka: Máme doma dva kocoury. Je proto pravděpodobné, že se mezi korálky občas připlete nějaký ten chlup - pokud vám vadí, prosím, nenakupujte; mám ty potvory ráda a radši zahodím všechny korálky a jehly, než bych je vyháněla z klína. 

Způsob dopravy
Doprava Českou poštou, po dohodě je možné levnější odeslání přes Zásilkovnu - kontaktujte mě, prosím.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od DadaJaga

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--