Domů Profil prodejce jitnem
Jitka Němečková
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 9, ČR
  • 582 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (244) 100%
Nadšenci: 1667
Aktivita: aktivní
Prodáno: 582
Registrace: 2.4.2010
Město: Praha 9
Stát: ČR

jitnem

/ Prodávající
Novinky
1088456
2.1.2024 Zdravím v novém roce a konečně opět otevírám obchod. Bohužel jsem zároveň z různých důvodů musela zvýšit ceny. Aby to ale nebylo příliš náhlé, dávám do konce ledna na vše 30% slevu. Při objednávce použijte tento kód: AFG-6M1-QU2

Vítejte… Zabloudili jste do obchůdku s autorskými šperky od Jitky Němečkové.

  

Jsou to pokusy o zachycení něčěho z toho ohromného množství tvarů a barev, keré obsahuje příroda. Jsou vyrobené ručně ze stříbra a mědi, kombinované s polodrahokamy, sklem a smaltem. Část z nich je variabilní - nositelka si může přizpůsobit vzhled a barvu podle svého přání. Jsou vyráběné klasickými šperkařskými technikami, smalty jsou kvalitní šperkařské, pálené při teplotách nad 800 stupňů.

Šperky vyrábím s přestávkami už od osmdesátých let, těsně po revoluci jsem prodávala v různých galeriích v Praze (hlavně Heleny Fejkové a galerii Franze Kafky). Po objevení Fleru prodávám převážně tady.

Pokud vás zajímá ještě něco, můžete si počíst v rozhovoru zde :-)

Pro práci se stříbrem jsem registrována na puncovním úřadě.
Stříbrné šperky o váze do tří gramů jsou značeny ryzostním číslem a výrobní značkou (JN - viz obrázek). Šperky nad tři gramy výrobní značkou a státním puncem. Seznam platných puncovních značek je ke shlédnutí zde.

Faktury vystavuji v elektronické podobě a jsou vždy ke stažení u příslušné objednávky.

 

Na druhém profilu jitka-en prodávám autorské tisky, grafiky a mini bibliofilie. Objednávka z obou obchůdků je samozřejmě za jedno poštovné. 

Také se někdy nemůžete rozhodnout?

Něco se vám líbí, ale najednou nevíte, která barva by se víc hodila? Máte každý den náladu na něco trochu jiného? Máte sto chutí koupit si víc kousků najednou, ale finance by jaksi nestačily? A co takhle jeden, který občas změní barvu nebo tvar?

Vyrobila jsem prstýnek, s nímž něco takového dokážete. Taková malá stavebnice, složená ze základního prstenu  se závitem, jedné nebo dvou vyměnitelných částí a ozdobné matičky. A to všechno v různých tvarech a barvách, které se dají libovolně kombinovat. Asi tak dvacet v jednom...

Navíc, prsten je roztahovací, aby bylo možné upravit jeho velikost.

 

Způsob dopravy
Zasílám českou poštou, doporučeně nebo jako cenné psaní. Balím do krabičky nebo obálky a bublinkové fólie. V Praze je možné po dohodě osobní předání.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Zboží

Další zboží od jitnem

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--