Domů Profil prodejce Stromli
  • aktivní prodejce od r. 2010
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Nová Říše, ČR
  • 33996 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8509) 100%
Nadšenci: 6666
Aktivita: aktivní
Prodáno: 33996
Registrace: 29.3.2010
Město: Nová Říše
Stát: ČR

Stromli

/ Prodávající
Novinky
1097902
19.3.2024 Právě vložena nová UNI trika :)

  Dobrý den, jmenuji se Jana Sobotková a vítám Vás ve své oděvní dílně Stromli. Oděvní dílna Stromli vznikla v roce 2003, téměř ihned po úspěšném dokončení mého studia na VOŠ textilní, oboru oděvní výtvarník v Brně. 
Zabývám se především šitím  trik, sukní, svetrů, šatů a modních doplňků. Mám ráda jednoduchost což se odráží na střihu u oděvů. Střih je základem pohodlného oděvu, proto mu věnuji hodně času a úsilí. 

 

Mezi oděvní doplňky zahrnuji například čepice, bederní pásy, nátepky na ruce i nohy, šátky nebo šály. Jsou to maličkosti, které krásně doplní a rozáří váš oděv.

Zaměřila jsem se i na dětský oděv, protože sama mám tři malé děti a z bavlněné módy pro děti jsem si většinou nevybrala. Šiji na děti od narození až do doby kdy jsou dětmi. Trika a čepice dělám ve stejném stylu jako šiji pro dospělé. S velkou oblibou si rodiče vybírají stejné oblečení s dětmi na rodinné focení. 

Z důvodu velkého množství požadavků na výrobu zboží na zakázku jsem nucena omezit příjem takovýchto objednávek. Objednávky na zakázku přijímám pouze na zboží, které nemám běžně dostupné ve své nabídce. Například  zboží velikosti větší než XL a těhotenskou módu.

Věřím že se vám mé výrobky zalíbí nebo se vám už zalíbily a najdete zde třeba i milý dárek pro své blízké.

 

Takto můžou vypadat má trika:

foto1 foto2 foto3

 

Obleču i námořníky, malé i velké:

foto1 foto2 foto3

 

     

 

Dětem mé oblečení také sluší:

foto1 foto2 foto3

 

Do 14:1 jsem vložila slevu na topy a to 10%. Mrkněte i na kolonku výprodej a výprodej za 300-400 kč :)

J87-XAX-7BY

Vystaavila jsem i nové čepice.

 

Stále mám v nabídce dámské kalhotky na podporu Ukrajiny. Prosím nezapomínejte na to, že je pořád potřeba pomáhat.

 

Dobrý den, 

nedávno jsem začala šít pro ukrajinské ženy kalhotky, které jsem dávala do veřejné sbírky. Když jsem se dozvěděla že i zde na fléru je nějeká podpora pro Ukrajinu rozhodla jsem se je vložit i sem. Prodejem kalhotek bych chtěla 50% z výdělku věnovat ženám a dětem co přišly do naší obce. Darovala bych peníze přímo jim na vše potřebné co jim zde chybí.

Z důvodu velké vytíženosti stále trvá zastavení příjmu všech objednávek na zakázkové šití. Nemohu vyhovět všem tak jak bych si přála, trápí mě dlouhé dodací doby objednávek na zakázku na přání a nové požadavky bych nestihla v dostatečné době vyřešit.

Vybírejte prosím zboží ze stálé nabídky, dostupné zboží mám všechno skladem a objednávky vyřizuji obratem. Zboží, které je zrovna nedostupné, budu vystavovat znovu.

Děkuji za pochopení a prosím respektujte mé rozhodnutí, všech zákazníků, nových i stálých, si nesmírně vážím.

 
Způsob dopravy

Zboží zasílám poštovním balíkem České pošty za standardní ceny a ihned po připsání platby na účet. Cena poštovného je závislá na váze zboží, pohybuje se od 45 Kč do 90 Kč. Pokud byste si najednou vybrali více zboží, budu účtovat jedno poštovné i balné.

Zboží vyráběné na zakázku posílám vždy za poštovné ve výši 90 Kč.

Stejně tak balíky převyšující svojí hodnotou 500 Kč, posílám jako balík pojištěný na 1000 Kč za cenu 90 Kč poštovného, z důvodu opakovaných ztrát balíků na poště.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Stromli

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--