Domů Profil prodejce Galerie DaRy
Dana Rýdlová
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Trutnov, ČR
  • 110 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (20) 100%
Nadšenci: 97
Aktivita: aktivní
Prodáno: 110
Registrace: 5.9.2019
Město: Trutnov
Stát: ČR

Galerie DaRy

/ Prodávající
Novinky
1097494
16.3.2024 Mám tu pro Vás nový přívěsek na klíče, kabelku či batoh s intenzivními energiemi. Však dostal jméno "Jsem tvoje síla". Čeká na Vás na https://www.fler.cz/zbozi...

Zdravím a vítám Vás v Galerii DaRy - Dot Art.

Galerie DaRy - Dot Art je naplněna mou tvorbou obrazů mandal i volné tvorby, osobních energetických zářičů v podobě šperků, krabiček, hrníčků, lapačů snů i slunce a dalších užitkových předmětů. 

K malbě využívám prastarou techniku původních australských obyvatel zvanou Dot Art neboli tečkování.

Tvořím s láskou a do každého díla či dílka vkládám pozitivní energie k vyladění prostoru či osobních energií. Proto zde naleznete výhradně originály.

Při výběru nechte na sebe jednotlivé mandaly působit. Ta pravá mandala si na Vás doslova zavolá. Můžete vyhledávat i podle názvu nebo určení k nějaké životní situaci nebo potřebě vyladit své energie.

-------------------

Vše posílám důkladně zabalené Českou poštou nebo Zásilkovnou. V případě objednávky do 3 ks za jedno poštovné.

V případě objednávky v kombinaci obraz + hrníček zasílám jako dva balíky, aby se obraz nepoškodil, s dvojím poštovným.

Osobní převzetí, bez platby poštovného, je možné v Trutnově.

 -------------------

Chráněno autorským zákonem č. 121/2000Sb.

-------------------

A abych Vám dopřála představu, jak takový Dot Art obraz u mě vzniká, je tu opravdu krátké a rychlé video:

Mandala v sanskrtu (staroindickém jazyce) znamená kruh. A jako takový každý kruh má svůj obvod, tak svůj střed. A mandala je kruhový obraz, který je pravidelně rozvržen a tvary, symboly, barvy přináší určité energie působící na všechny naše úrovně bytí, tzn. emoce, fyzično, psychiku i duchovno. Představují spojení mezi vnitřním prožíváním a vnější realitou. Právě jejich pravidelnost umožňuje, že na nás mají mandaly svůj „kouzelný“ vliv a na uvedených úrovních dochází k harmonizaci energií, v našem jazyce bychom tento děj nazvali léčením. I já osobně při tvorbě každé jednotlivé mandaly vnímám celkové vyladění sebe sama.

Ale zpět k mandalám. Vše, co se tvarovalo do kruhu, člověka od nepaměti přitahovalo a snažil se to nějakým způsobem znázornit, ať už v kruhovém obvodu ohniště, svých staveb, ozdob svých příbytků, oděvů či sebe sama, ať už se podíváme na ten dálný východ, západ, sever, jih i ten pomyslný střed Země.

Mandala má tu moc, že nás pozitivně ovlivňuje. Můžeme nad ní cíleně meditovat, ale opravdu postačí ji mít na dohled, tedy třeba jako součást interiéru na nás prvotně působí relaxačním a uklidňujícím způsobem, pomáhají nám soustředit se na podstatné, rozvíjí naše schopnosti. Energetické obrazy, tedy v našem případě mandaly, podporují zájem o život, chuť realizovat svá přání, žít radostně a v lásce, naplňuje nás silou, odvahou, rozvíjí i naše duchovní a spirituální schopnosti. Možná, když se zadíváte delší čas na mandalu, tak budete schopni vnímat jak dýchá, tepe, pohybuje se, prostě žije a šíří svou energii.

Mandaly se dají použít individuálně, ale při vystavení ve společných prostorech, ať už doma či ve firmě ovlivňují energie prostoru i všech zúčastněných osob.

       Technika, kterou na obrazy a ostatní předměty používám, se jmenuje tečkování (dot art, dot paiting).

        Pochází od původních obyvatel Austrálie – Aboridžinců, kteří své obrazy tesali do skal, a tečky měly skrýt tajná sdělení – „maskování posvěcených významů“. Jejich obrazy jsou plné příběhů a sdělení, které však mohl pochopit jen ten, kdo měl určitou dávku potřebných znalostí, malbě tak prakticky dávaly zcela nový význam.

         Obrazy se skládají z tisíců teček, které si vyžadují naprostou pozornost a oddanost svého tvůrce, než vyplní celý prostor zamýšleného díla.

         Samotné tečky symbolizují hvězdy. S každou tečkou Vám přináším kousek Vesmíru, s každou tečkou k Vám přichází poselství. Protože však nejsem australský domorodý umělec, nemohu vytvářet abstraktní obrazy ve stylu domorodého umění, chraněné duševním vlastnictvím. Technika je však přístupna všem, tak volím kombinaci techniky s tvorbou mandal.

          Líbí se mi, že obě techniky mají hlubší význam, že se nejedná jen o "obrázek" či "dekoraci", ale že se mi otevřela další cesta jak ostatním pomoci na jejich cestě životem.

 

Výrobky posílám pečlivě zabalené Českou poštou nebo Zásilkovnou. Doručovatele volíte v daném kroku objednávky.

Drobné zboží (šperky, přívěsky...) jako doporučené psaní. Při objednávce do 3 ks platíte pouze jedno poštovné (uvedené za největší kus).

Větší díla (obrazy, hrníčky, krabičky a pod.) Vám posílám jako balík do ruky s pojištěním. Balíky balím do recyklovaných obalů. Hrníčky k Vám putují v dárkové kartonové krabičce.

V případě, že do jedné objednávky vložíte kombinaci obrazu a hrníčku, pak objednávku balím do dvou balíků, aby se obraz nepoškodil. Pak to znamená také dvojí poštovné.

Lze domluvit osobní předání v Trutnově, příležitostně i v Hradci Králové samozřejmě bez platby poštovného.

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučené psaní nebo balík do ruky dle ceníku ČP. Balíkovna. Zásilkovna. Osobní odběr v Trutnově - zdarma. Vše důkladně zabalené v recy obalech.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Galerie DaRy

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--