Domů Profil prodejce Kluk-Sallybill
Ladislav Malinovský
  • aktivní prodejce od r. 2019
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Habartov, ČR
  • 21 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (4) 100%
Nadšenci: 34
Aktivita: aktivní
Prodáno: 21
Registrace: 16.5.2019
Město: Habartov
Stát: ČR

Kluk-Sallybill

/ Prodávající
Novinky
922008
18.12.2020 Zdravím všechny vespolek. Račte popatřiti na nový zjev. A svátků užívejte vskutku svátečně.
https://www.fler.cz/zbozi...

Ty a zrovna Ty,

Dovol, abych Ti představil značku, která se rodila celé desetiletí. Rovnou obcházím “Vážené zákazníky, Dámy a Pány“ a hovořím k tomu, kvůli němuž vše vzniklo-tedy k Tobě.

    K Tobě Když sedáš s hlavou v dlaních a nevidíš dál, než do rudé tmy zavřených očí. K tobě, kdo si nasazuješ denně přijatelnou tvář a třeba prášky polykáš a troufáš si doufat i když nedoufáš…  Statečně se držíš, ale když to jde, s pohodou si potykáš.

    Umíš se přiblížit i dotknout, zhluboka se smát, umíš dávat, umíš brát. A i když se v hudbě ztratíš, chápeš, že to není napořád.

Už chápeš, že nic není napořád, že musíš každé ráno vstát… ale to nevadí. Už chápeš, štěstí roste po kapkách. V každé slze, kapce potu je semínko štěstí. V každém Člověku kyprá půda a pod všednostmi vláha krás. A v každém nepatrném pohybu život sílu skrývá, tak běžíš, dupeš, až svět se kývá. Ale, je čas sklízet a čas sít. Je čas běžet i čas se zastavit.

    A právě pro chvíle zastavení jsou “Věci“ od Kluka. Tiší, klidní, snadno vděční, průvodcové krajinami Člověka. Věci vzešlé z odpadu, přeleštěné bídy, z  vyčerpaných, přehlížených materiálů odhozených za hlavu.

   Sbírám je, protože, kdo jiný? Ať si oheň počká a hniloba i plíseň nechá zajít chuť. Neptám se věci, k čemu byla stvořena. Ptám, se čím by chtěla být. Znalý lásky, znalý smutku, naslouchám. Nechám si vnitřní krásou poradit. Jsi se mnou, když je léčím, když jim vracím vůli žít. Andělé jsou na Neděli, já jen zkouším, když soumrak padá, denně svíci rozsvítit.

   To je Kluk. Přichází věcem na kloub, diví se a žasne. Dívá se, kde jakou bytost by z dřeva vyprostil. Nosí vodu v dlaních a v kapse kůrku chleba. Miluje své Věci, protože je tvoří s láskou a proto se jich nerad vzdává. Nemůžeš si je koupit, ale musíš zaplatit, musíš je zkrátka chtít. Kluk Ti Věc neprodává, on Ti ji za úplatu svěřuje. Cena je pevná, s Věcí spojená a nikdy nebude menší. Cena je jedinou obranou Věci před rozmarem a vzniká déle, než Věc sama. Kluk nedělá věci pro police, nedělá dekorace. Tvoří pro tvé oči, dělá Věci, které s Tebou chtějí být. Každá Věc od Kluka je tvořena přímo pro Tebe. Prošla stovkami soustředěných doteků. Vznikala v hlubokém zamyšlení. Není to výrobek, je to Věc. Tvá osobní Věc. Zrcadlo tvých kvalit, průvodkyně zamyšlením, pokladnička pocitů. Věci od Kluka se v lecčems podobají a v mnohém liší. Jejich jedinečnost není záměrná, ale přirozeně vyplývající z řádu věcí. Co však je na Věci nejcennější, je společné tajemství, které je duší každé Věci. Proto Kluk věci tvoří, i když doufá, že ho nikdy neodhalíš. Protože jediný způsob, jak ho odhalit, je potřebovat ho.

 

   Reklamační řád: Neexistuje.

Reklamační řád nutí lidi lhát. Tím by Kluk popřel duši Věcí. Když se Ti Věc rozbije, nezaleží na tom, jak se to stalo. Může se sama rozpadnout, můžeš ji z neopatrnosti shodit, upustit, můžeš s ní ve vzteku praštit… Každý důvod má své místo i hodnotu. Kluk ocení, že to toužíš napravit. Prostě přines Věc tam, odkud ji máš, dostaň ji ke Klukovi a on už se o Vás postará. A peníze nech klidně doma.

Některé své "Věci" budu představovat krátkou povídkou. Tu pak zasílám s Věcí. Také natáčím videa o vzniku věci, která lze považovat za instruktážní. Takže, kdo bude mít zájem, může si Věc stvořit sám. První a zatím jediné video na YouTube se jmenuje: "Betonový květináč pro sukulent".

Ps: Ten občan na videu jsem já s přiděleným názvem: Ladislav Malinovský.

Věci vystavuji teprve tehdy, jsem-li schopen je ihned odeslat. To znamená, že mám vymyšleno, jak Věc zabalím, mám do čeho ji zabalit a mám tužku, abych napsal adresu.

Po zaregistrování platby, začnu neprodleně jednat. Nastaly-li by nějaké potíže, omluvím se a požádám o strpení.

Platbu prosím pouze na účet, šetřím tím své síly, síly paní účetní a síly finančních úředníku, přičemž upřímně věřím, že tím nečerpám ze sil Vašich, čili případných plátců. Samozřejmě platí- jedna zásilka=jedno poštovné.

Způsob dopravy
Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kluk-Sallybill

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--