Domů Profil prodejce kathree
  • aktivní prodejce od r. 2018
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Jablonec nad Nisou, ČR
  • 1736 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (106) 100%
Nadšenci: 249
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1736
Registrace: 7.8.2018
Město: Jablonec nad Nisou
Stát: ČR
Důležitá informace: Objednávky se snažím odesílat do druhého pracovního dne od přijetí platby, nejdéle do dvou dnů :) Ušetřete za poštovné a využijte možnost osobního předání v Praze Letňany již pár hodin od objednání (vždy dle osobní domluvy) - stačí napsat do poznámky v objednávce. Moc moc děkuji za Vaši přízeň! :)

kathree

/ Prodávající
Novinky
1068103
3.8.2023 Krásný den :) Vložila jsem 3 nové originály a nově také jednu reprodukci. Najdete zde perokresby, mandaly z kolekce Harryho Pottera, ale také jednu velkou, zlatou, kamínkovou :) Prohlédnout si je můžete zde:

https://www.fler.cz/shop/...

Přeji Vám krásný den! :)
Kačka

Dobrý den. Jmenuji se Katka, v současné chvíli jsem na mateřské dovolené a miluji kreslení si pro radost. Maluji si, jak se tak říká, "do šuplíku", ale už dlouho vím, že by pro mě byla ohromná pocta, kdyby mé obrázky mohly dělat radost i někomu jinému. Rozhodla jsem se proto založit si profil na Fleru, na kterém bych Vám ráda představila svoji tvorbu. Moc děkuji, že jste můj profil navštívili - už jenom to, že mohu své obrazy někomu prezentovat, je pro mě obrovská radost, zkušenost a motivace!

O mně

Baví mě různé styly kreslení, malování a celkově tvoření vůbec. Pokud by se Vám něco z mé tvorby líbilo, ale chtěli byste například jinou barevnost obrázku, velikost atd., ráda vytvořím obrázek přímo pro Vás.  

Mandaly jsou pro mě ohromným relaxem, možná ještě lépe - únikem z reality. A to hodně daleko. :) Ráda nad nimi trávím hodiny a hodiny času... :) Názvy jim poté dávám podle toho, co cítím a jakou mám náladu během toho, co je maluji. Jsem přesvědčená o tom, že aktuální nálada se poté do mandaly jakoby "vmáčkne" a může tak pomáhat dál :)

Mandala

Akvarel mě neuvěřitelně chytl. Nejprve mě bavilo sledovat různá videa, jak akvarel vzniká, pozorovat vpíjení barev a umění s nimi pracovat a okoukávání technik akvarelu. Velice brzy mi to však přestalo stačit, koupila jsem si své první profesionální akvarelové barvy a papíry a přihlásila se na kurz do umělecké školy :)  

Třešně

Akryl mě lákal už strašně dlouhou dobu. Teprve se s touto technikou seznamuji, ale práce na mém prvním akrylovém obrázku mě nadchla a už se strašně těším, až zrealizuji všechny ty nápady, co se mi honí v hlavě :) 

Pozdravy z Gili

Tento svatební strom jsem malovala na svoji vlastní svatbu. O rok později mě požádala kamarádka, jestli bych jí na její den D také jeden namalovala a já poté na svatbě s nadšením a ruměncem ve tvářích pozorovala, jak se hostům líbí Stydlivý úsměv Strašně ráda vytvořím strom i pro Vás. Pokud by se Vám líbil nějaký jiný typ stromu než ty, které mám v nabídce, budu ráda, když mi napíšete. Bude mi ctí vytvořit Vám na tak výjimečnou událost strom podle Vašich představ!

Také u mě najdete pár náramků, ale to jenom tak na okraj, protože je miluji vyrábět, navlékat, vymýšlet různé kombinace a vytvářet tak z jednotlivých dílků krásné a slušivé ozdůbky (asi proto, že sama pocházím z Jablonce, který byl vždy známý svou věhlasnou bižuterií :)), ale sama je všechny neunosím :) A tak opět věřím, že někomu udělají radost :) K jejich výrobě používám pouze české korálky a bižuterní komponenty. 

Náramek1

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám pečlivě zabalené Českou poštou nebo Zásilkovnou, případně je možné domluvit se na osobním předání v Praze nebo v Jablonci nad Nisou. Odeslání se snažím zrealizovat vždy v co nejkratším termínu, nejpozději do 5-ti pracovních dnů. Některé zboží nemám nyní fyzicky u sebe - zboží, kterého se to týká, má tuto informaci ve svém popisku - toto zboží odesílám po osobní domluvě do 2-3 týdnů. Pokud byste si chtěli ověřit dostupnost konkrétního zboží, neváhejte se na mě obrátit. Děkuji Vám za pochopení.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od kathree

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--