Domů Profil uživatele JiriModr
  • Na Fleru od roku 2018, ČR
  • Karlštejn,
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 25.5.2018
Město: Karlštejn
Stát: ČR

JiriModr

/ Nakupující
Profil

naše motto:

pro děti i dospělé, vyrábíme hračky veselé, aby nejen nedospělí, při hře na čas zapomněli, a zážitky tyhle společné, budou v srdcích zvěčněné

 

S manželkou v rámci rodinného závodu ručně vyrábíme skvělé dřevěné stavebnice WoodFormers s druky, pro holky i kluky. Druky jsou pevně a trvale přišroubovány k dřevěným prvkům stavebnice ve vytuněném a původně našimi dětmi otestovaném rozmístění, které už je potvrzené i více jak tříletou produkcí našich hraček. Hračka rozvíjí fantazii, sílu prstů a nutí děti přemýšlet. Každý spoj je spojitelný a rozpojitelný jen díky síle prstů a je také otočný. Přidáním dalšího dílku či jen pouze jeho pootočením dochází k vytvoření úplně něčeho nového.

Dřevo našich hraček je pouze mechanicky opracované. Používáme masivní bukové dřevo, které není nijak mořené, lakované ani voskované. Díky vysoké hustotě tohoto přírodního materiálu dochází jen k minimální změně barvy dřeva při hře s ním. Již tři roky s námi putují po všemožných výstavách a veletrzích hrací sestavy, které trpí zejména zmrzlinou, cukrovou vatou, kečupem či hořčicí z párků v rohlíku, a dalších, včetně mastnoty z řízků. Přesto si tyto hrací kousky zachovávají jen o pár stupňů tmavší odstín než ty, které právě byly námi vyrobeny a připraveny pro vás. Absence laku na dřevu také znamená, že se nemá co odrazit či odloupnout a hračka nebudí ani po letech dojem 'otřískanosti'. Druky jsou galvanicky pokoveny tak, aby vyhověly celoevropským normám určujících migraci nepovolených látek v hračkách. Certifikaci hračky, včetně náročné chemické analýzy, jsme úspěšně absolvovali v ITC Zlín.

Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--