Domů Profil prodejce Mamane
  • aktivní prodejce od r. 2017
    Reaguje na objednávky obvykle do 13 hodin.
  • Praha 6, ČR
  • 921 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (157) 100%
Nadšenci: 448
Aktivita: aktivní
Prodáno: 921
Registrace: 12.2.2017
Město: Praha 6
Stát: ČR

Mamane

/ Prodávající
Novinky
1036261
1.12.2022 Jedny z posledních novinek tohoto roku :) Krásný prosinec, Martina

Martina // maminka tří ♡♡♡  // Mamane

Někdy raději šiji z bavlny - pro menší i větší taštičky, kabelky, penálky, pro holčičky potom i letní lehounké šaty nebo sukýnky.


Pak se zase těším na šití z úpletu a teplákoviny - dětské mikinky,  tepláky a trička, střihem jednoduché, ale pečlivě ušité... Ráda vyhledávám veselé a neotřelé vzory, které ale většinou nekombinuji a raději je nechávám vyniknout... 

Pokud by se Vám hodila jiná velikost, nebo byste raději puntíkaté tepláky než puntíkaté tričko, napište a domluvíme se :-)

Nerada Vás nechávám čekat, snažím se vše šít / odesílat co nejrychleji, ale není to vždy v mých silách. Balíčky odesílám do 4 dnů. Pokud na balíček pospícháte, připište mi to prosím do zprávy k objednávce, případně ještě před objednáním.

Z ekologických důvodů jsem se rozhodla přestat balit balíčky "dárkově", snad se Vám i tak budou líbit :) Jako pojistku proti poškození používám recyklovanou bublinkovou folii / sáček - i to je možné na Vaše přání vynechat. Vše je pak zabaleno do silnější papírové obálky.

Vyrobeno v čistém, nekuřáckém prostředí, bez zvířecích alergenů.

Úklid šuplíků s látkami a našitými věcmi - spoustu věcí po jednom nebo dvou kouscích můžete nyní nakupovat se slevou :)

...

Martina // Mamane // maminka tří ♡♡♡ 

další z matek na mateřské, která začala šít :-)

Někdy raději šiji z bavlny, jindy zase vede úplet, po vlně kabelek a taštiček se zase těším na tepláky a trička... Líbí se mi veselé, neotřelé vzory, ale raději než kombinace několika vzorů, dávám přednost jednoduchosti...

 

 Spoustu věcí mám našitých skladem, není ale v mých silách odeslat každý balíček hned druhý den, proto využívám 4 denní lhůty na odeslání.  Pokud na balíček pospícháte, napište mi prosím toto do zprávy k objednávce, případně ještě před objednáním. Děkuji za pochopení. 

Pokud by se Vám hodila jiná velikost, nebo byste raději puntíkaté tepláky než puntíkaté tričko, napište a domluvíme se :-)

Vyrobeno s největší pečlivostí, v čistém, nekuřáckém prostředí, bez zvířecích alergenů.

Způsob dopravy
Zasílám jen přes Zásilkovnu - balíček za 85 Kč. Pro balíček si můžete vyzvednout i osobně - ve Vokovicích, nedaleko metra Bořislavka.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Mamane

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--