Domů Profil prodejce Kamenoložka
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Praha 6, ČR
  • 210 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (22) 100%
Nadšenci: 30
Aktivita: aktivní
Prodáno: 210
Registrace: 12.8.2016
Město: Praha 6
Stát: ČR
Důležitá informace: „Kvůli zhoubné vášni jednoho chorého mozku nesmí trpět nevinní!“ Pomozme a pokusme se to změnit! Kupte si autorský šperk a pomozte tak lidem na Ukrajině. 100% z ceny výrobku bude zasláno na účet společnosti Člověk v tísni!

Kamenoložka

/ Prodávající
Novinky
1048282
22.2.2023 Dnes začíná velký výprodej bižuterních komponentů!!!! Inventura skončila a to co mi zbylo, co se mi nehodí, nebo již nepotřebuji, šlo do výprodeje. Sáček za 12Kč!!!

Kamenoložka

Ateliér autorského šperku a malby 

White Wolf

Vítejte! :-)

 Jsem malířka a výtvarnice a  k tomu ještě přes 10 let vyrábím šperky hlavně z přírodních materiálů. Používám hodně minerály všeho druhu, kůži, ale i skleněné korálky. Mezi kovovými komponenty preferuji chirurgickou a nerezovou ocel a stříbro 925/1000. Obyčejnému bižuternímu kovu se ale nebrbáním a když je hezký motiv, tvořím i z něj. Inspiruje mě sám materiál. 

Všechny mé kousky jsou jedinečné originály, vyrobené s láskou k tvoření a k materiálu. 

Na přání mohu upravit délku nabízených náhrdelníků a náramků, nebo vytvořit úplně nový šperk.

Navíc minerály, drahokamy, polodrahokamy a vůbec kdejaký šutr a kamínek....to je má životní láska a vášeň a provází mne už více jak 20 let. Z mé tvorby je patrné, že také miluji vlky, lišky, draky, žraloky... 

Jak jednou zvednete ze země kámen, pohlédnete vlkovi do očí už vás to nepustí a je z toho láska na celý životZamilovaný pohledŤap, ťap...Srdce

 

Vlci ve sněhu - olej na plátně

 "Vlci ve sněhu" - olej na plátně

"Vlci na cestě" - olej na plátně

Minerály, minerály a zase minerály

Také milujete kameny? Zamilovaný pohled

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám v bublinkové obálce prostřednictvím České pošty jako doporučené psaní. Dále nově nabízím i možnost zaslání přes Zásilkovnu.cz Osobní odběr je možný na Praze 6 v lokalitě Dětské hřiště Na Lužci. Pouze platba v hotovosti. Zasílání do zemí mimo EU. Zboží ráda zašlu i do jiných zemí světa. Postup je následující: 1. vyberte si zboží 2. kontaktujte mě přes Fler zprávy. 3. Bude vám zasláno číslo účtu ve formátu IBAN a celková cena k úhradě včetně poštovného. 4. poštovné se vypočítává dle tarifů České pošty. 5. Uhraďte cenu za zboží. 6. Po připsání platby vám bude zboží zasláno obratem.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Kamenoložka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--