Domů Profil prodejce Damaris Jewelry & Art
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Mladá Vožice, ČR
  • 13 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (7) 100%
Nadšenci: 108
Aktivita: aktivní
Prodáno: 13
Registrace: 9.6.2016
Město: Mladá Vožice
Stát: ČR

Damaris Jewelry & Art

/ Prodávající
Novinky
1095792
1.3.2024 Vloženy nové brože/přívěsky!! Udělejte si radost :-) https://www.fler.cz/shop/...

 

Vítám Vás!

Damaris Jewelry & Art- to jsou ručně a srdcem tvořené sutaškové šperky pro ženy, které chtějí podtrhnout svou osobitost, vyjádřit svou zdravou sebe-vědomost a nebojí se vystoupit z davu. 

Pod značkou Damaris Jewelry & Art je ukryta žena, která se cítí svobodná, když tvoří. Při tvorbě je doslova v přítomném okamžiku a tak vznikají šperky, které si své majitelky vybírají. Díky nim pak teprve ožívají!

Na počátku všeho bylo nadšení, to se psal rok 2014. Z něho se stával postupem času koníček. A z koníčku se nakonec zrodila vášeň, která mě provází už téměř 10 let. Za tu dobu jsem si vypilovala techniku šití, vykrystalizoval se můj styl tvorby a do každého šperku stejně jako na úplném začátku dávám kus svého srdce. 

Touha tvořit je pro mě stále mnohem důležitější než-li touha něco prodat. Jsem nesmírně šťastná, když Vás mé šperky osloví a dáte jim pak možnost Vás zdobit.

Ke tvorbě šperků používám jen ten nejkvalitnější materiál, který pro Vás vybírám u nás i v zahraničí. Jsem velkou obdivovatelkou českého skla! V posledních letech proto české mačkané korálky a knoflíky preferuji a s nadšením jim dávám velký prostor ve své tvorbě.

Dávám si velice záležet na tom, aby už samotné rozbalení šperku bylo pro Vás zážitkem a považuji to za takovou osobní odměnu, když se tak stane.

Už je to nějaká doba, co vzniknul tento článek...nicméně, pojďte se se mnou podívat do mého světa: https://www.fler.cz/magazin/do-sutasek-zamilovana-2406

S pozdravem a přáním všeho dobrého

Zdeňka 

Damaris Jewelry & Art

 

Něco málo z mé tvorby, více v záložce galerie (připravuji):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Když se chystáte „ven“, bižuterii si vždy nasazujte jako poslední a při návratu vždy sundávejte jako první.
 
-Dávejte si pozor, aby šperk nepřišel do přímého kontaktu s kosmetickými přípravky.
 
-Pokud o sobě víte, že se hodně potíte a nebo že máte agresivní pot, bude nejvhodnější volit šperky s kovodíly z nerezové oceli. 
 
- Většina bižuterie a ručně vyráběných šperků není určena k nepřetržitému nošení.
 
- Určitě je vždycky odkládejte před spaním (aby nemohlo dojít k jejich fyzickému poškození) či při sportu nebo fyzicky náročné práci. Nenoste šperky do vody.
 
- Nejvhodnější je skladovat šperky na suchém místě mimo dosah přímého světla.
 
- Samozřejmě, nic netrvá věčně. Pokud se jedná o ručně vyráběný šperk a víte, kdo je výrobcem, je nejlepší se s opravou (a to klidně i pozáruční) obrátit přímo na něj. Věřte však, že poctivě vyrobený šitý šperk s trochou péče vydrží a je velice trvalá záležitost. 
 
 
Způsob dopravy
Zboží bude zasíláno do tří pracovních dnů od připsání peněžní částky na můj účet prostřednictvím České pošty doporučeně v bublinkové obálce.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Damaris Jewelry & Art

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--