Domů Profil prodejce Recyklerie
  • aktivní prodejce od r. 2016
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Hrušovany nad Jevišovkou, ČR
  • 174 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (76) 100%
Nadšenci: 162
Aktivita: aktivní
Prodáno: 174
Registrace: 1.1.2016
Město: Hrušovany nad Jevišovkou
Stát: ČR

Recyklerie

/ Prodávající
Novinky
1096044
4.3.2024 Velikonoce se blíží a u nás jsou k dispozici krásná shabby vajíčka.

Cink, cink, cink!

Pozor, na našem skvělém bicyklu vjíždíme do další etapy recyBOHOtour, ve které se soustředíme na zdravou módu, doplňky a vybavení interiérů. Přidejte se k nám. My totiž:

Milujeme módu.

Milujeme design.

Milujeme změny.

Milujeme sebe.

Milujeme přírodu.

Jsme BOHO!

Chceme žít v souladu: S potřebami populace celého světa, sami se sebou a s možnostmi Země samé. Spousta lidí se ztratila ve víru hromadění nových věcí na úkor „starých“, velkovýroba a plýtvání se šíří světem jako virus. Na ulici potkáváme stejně oblečené figuríny, které doutnají jako uhlíky putující směrem k domovům s vyhaslými krby-bez originality, pod tlakem módního diktátu, bez radosti ze svobody.

Proto si tvoříme svůj vlastní svět. Proto nechceme zapadnout do mainstrýmem vytvořených hranic. Proto vystupujeme z řady. Proto se vydáváme na cestu svobody. Myslíme na důsledky, které přináší globální produkce, nejen ta oděvní. Ke štěstí nepotřebujeme nej kousky z aktuálních nabídek všech možných kolekcí, my už šťastné jsme. Ke štěstí nám totiž pomáhá pocit, že můžeme třeba jen drobně přispět ke zlepšení světa. Šťastnějšího světa pro všechny.

Recyklerie vznikla jako odpověď na tlak většinové společnosti, jako potřeba jít svou vlastní cestou vytvořením pozitivní jinakosti. Chceme se každý den podívat do zrcadla a zamávat sebevědomé bytosti, která není sešněrovaná představami elit. Chceme žít v domově, který je naplněn věcmi s duší, věcmi, které mají energii. Chceme cestovat, smát se, poznávat svět a na té cestě zachraňovat a přetvářet to, co by nemělo končit v útrobách světové popelnice. Známe recept a dáme vám ho i bez předpisu!

Nově v naší nabídce nabízíme recy oděvy: převažují outletové kousky a secondhandové věci bez zjevného používání. Přešíváme je, upravujeme, zdobíme...V jakém stylu? Ve stylu svobody, v boho stylu, trochu hippie, něco z krásných šedesátých...Máme i úplně nové módní oděvy, ale i ty nesou znaky šetrnosti k přírodě, k člověku samému. A taky odráží náš smysl pro humorÚsměv

Tak nakukujte a nakupujte. Moc se těšíme, až uslyšíme zacinkání zvonku u dveří našeho obchůdku.

 

Z obrazů starých mistrů

 

 

 

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Recyklerie

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--