Domů Profil prodejce Savon de V
Vera Korytakova
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Hevlin, ČR
  • 3561 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (336) 100%
Nadšenci: 846
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3561
Registrace: 5.10.2015
Město: Hevlin
Stát: ČR

Savon de V

/ Prodávající
Novinky
849229
30.11.2019 Ještě celý dnešní den sleva 15% v kategorii SVÍČKY ;-)

 

             

 

Drazí a milí,

Děkujeme, že jste zavítali

do rodinného projektu, který se zabývá řemeslnou výrobou voňavých "dobrot" pro tělo i mysl.

Není to tak dávno, co jsem zde na Fler.cz začínala a SdV výrobky k Vám promlouvaly mým jménem, coby "mýdla od Věrky". Dnes je ono "V" v našem názvu umocněno o dalšího člena týmu... teď už jsme na všechno dvě "V"- Věrka a Veronika- těší nás Stydlivý úsměv

                 

Společně pro Vás připravujeme mýdlapleťovou kosmetikurelaxační doplňkyšumivky , elegantní veganské tuhé parfémy, balzámy na ruce a na rty, balzámy na nohy  a další.

V brzké době se budete moci těšit také na kvalitní a ekologickou péči o vlasykoupelová mléka a soli,  vegan deodoranty v kompostovatelných obalech, nebo smyslné masážní svíčky.

Láska k přírodě je v našem případě zřejmě dědičná. Obě se často a rády obracíme k moudré matce pro pomoc, ať už v podobě bylinných výluhů, macerátů, tinktur, mastí, čajů nebo esenciálních olejů. Obě se aktivně zabýváme aromaterapií, obě tíhneme k alternativním metodám upevňování lidského zdraví, jedna z nás má tradiční čínskou medicínu jako součást povolání, druhá jako koníček. 

Při sestavování mýdel a kosmetiky se soustředíme nejen na benefity jednotlivých ingrediencí, ale také vzájemnou synergyi všech složek ve formulaci- jedině tak lze vytěžit maximum  z toho, co nám příroda nabízí. Při procesu formulace kosmetických výrobků se opíráme nejen o zkušenosti a odbornou literaturu, ale také o poznatky nasbírané při studiu na Formula Botanica- akreditované školy pro profesionální formulátory.

Z přírody nejen čerpáme, ale snažíme se jí i vracet. Proto od nás čím dál více uvidíte výrobky v netradičních kabátcích, které budou označeny některým z těchto znaků:

                                         

 

 

Ať se Vám u nás líbí

 

Projekt Savon de 'V' je čestným členem Evropského cechu mýdlařů a výrobců kosmetiky a Evropského společenství výrobců mýdel a kosmetiky



 
         

 

 

 

 

 

 

 

Veškeré naše produkty jsou vyrobeny z kvalitních certifikovaných olejů, másel a tuků od ověřených a renomovaných dodavatelů z tuzemska i zahraničí. Používáme tuky zejména rostlinného  a v malé míře také živočišného původu. V současné době jsou některá naše mýdla přepracována na palm-oil-free a veganskáproto jsme dočasně znemožnili jejich prodej.

 

       

 

Nedílnou součástí jednotlivých receptur jsou naše vlastnoručně vypěstované byliny, kterým se v naší oblasti opravdu daří, vlastní bylinné výluhy a maceráty. Spolupracujeme také s lokálními dodavateli kozího mléka a medu. Naše ovocná mýdla obsahují z drtivé většiny ovoce námi organicky vypěstované. Totéž platí o mýdlech s přídavkem čerstvého zeleninového pyré. Mýdla vyrábíme jak metodou za studena, tak metodou za tepla.

 

          

 

Produkty jsou barveny přírodnímy jíly, přírodnímy barvivy z rostlin, či potravinářskými barvivy a dozdobeny sušenými bylinkami nebo micou.

 

                                        

 

Vůni v našich výrobcích zajišťují přírodní silice a esenciální oleje. Pouze minimální procento našich výrobků obsahuje parfém neorganického původu. Jedná se o kosmetické vůně, které nás zaujaly, proto jsme je vzali na „milost“ :-) Na Fler.cz je kosmetický parfém u našeho výrobku vždy označen PARFUM*

V INCI názvosloví se pod slovem PARFUM vždy skrývá kosmetická vůně, nikoliv směsi přírodních esencí- ty podle zákona MUSÍ být deklarovány individuálně! 

 

Ať už si k nám jdete pro mýdlo či jinou kosmetiku, buďte si jisti, že se Vám do rukou dostane vždy čerstvý výrobek (mýdla samozřejmě prodáváme až jsou vyzrálá). Vyrábíme vše v malých šaržích. Oleje jsou míchány přímo na zakázku (proto vedle našich výrobků neuvidíte větší počet než 10 kusů).

 

             

 

Podkladem pro všechny naše produkty jsou vlastní receptury.

Jedná o ruční výrobu, proto se vzhled každé šarže mýdla může lišit od vyobrazení na Fler.cz. Receptura je však vždy zachována.

 

Informace na obalu všech produktů Savon de ‘V‘ splňují podmínky dané legislativou pro výrobu kosmetických přípravků v EU. 

 

 

                          

 

Ještě před pár lety by aplikace oleje na pleť evokovala v mnohých nestravitelnou představu silně se lesknoucí, mastné tváře.

Dnes už je naštěstí obecně znám pojem suchý pleťový olej, který se k pokožce chová velmi přátelsky. Díky svému molekulárnímu složení prostupuje do pokožky mnohem hlouběji než to zvládnou krémy, tím pádem je schopen ji lépe vyživit a hydratovat.

Správně namíchaná směs nosných olejů a olejů esenciálních může s pletí v každém věku dělat doslova kouzla.

V závislosti na různých vnitřních i vnějších vlivech má pokožka člověka v každém věku jiné potřeby. Proto jsem sestavila 4 skupiny olejů podle věkových kategorií, v nichž se nachází námi pečlivě sestavené směsi olejů specifické pro určitý typ pleti.

20+ Oleje jsou vybírány s ohledem na mladou pleť, která je vitální a nepotřebuje být zbytečně zatěžována. Co však potřebuje je pozornost problému, které s sebou mládí a hormony přinášejí.

* 30+ doba, kdy pleť začíná pomalu zrát a výživa a hydratace tvoří ten správný nutriční základ, na němž pak stojí péče o pleť v pozdějším věku. O tom je naše řada olejů 30+

* 40+ Naše směsi olejů pro tuto věkovou kategorii přináší odpověď na citlivé téma vrásek a jejich prevence. Nemáme zázračný lék na nekonečné mládí. Co však máme, je opravdu vysoce kvalitní péče o pleť, jejíž síla spočívá v produktech určených pro specifické typy pleti.

* 50+ Tato řada navazuje na naši 40+ řadu s patřičným důrazem na vrásky, ztrátu elasticity, a sníženou produkci kolagenu.

 

Cacay- malá velká revoluce v boji proti vráskám

                                        

Jako jedna z prvních v České Republice mám možnost do své řady suchých obličejových olejů zařadit vzácný olej z ořechů Cacay, na němž jsou postaveny naše pleťové řady 40+ a 50+.

Cacay olej velmi mladým objevem na trhu s rostlinnými Bio oleji a v našich končinách se o jeho benefitech moc nepíše. Na internetu se o něm dočtete, že:

  • Je to nejlepší přírodní zdroj vitaminu A (předčil tak i skvělý šípkový olej!)
  • Je doslova nabitý kyselinou linolovou. Obsahuje jí totiž 2x více než doposud doporučovaný arganový olej.
  • Arganový olej zaostává i v jiném srovnání. Cacay olej jej předčí svým o 50% vyšším obsahem vitaminu E.
  • Vysoký obsah vitamínů a mastných kyselin zajišťují tomuto oleji místo šampiona v boji proti vráskám
  • Napomáhá vyhlazovat jizvičky a strie
  • Kromě hlubokého vyživení pokožky je velmi přínosný i pro vlasy

 

  • Pěstování a sběr Cacay ořechů zlepšuje život rodinám s nízkým příjmem v Amazonské oblasti Jižní Ameriky
  • Produkce Cacay ořechů a výroba oleje je výsostně ekologická. Veškerý odpad je 100% zužitkován (suché výlisky ořechů se používají na výrobu mouky, či cacay mléka, slupky slouží jako krmivo, nebo jako přírodní hnojivo a skořápky ořechů se těší oblibě pro svou vysokou výhřevnost).

 

Ve světle těchto faktů je koupě Cacay oleje přímou podporou záchrany amazonských deštných pralesů.

 

 

Vánoce v kamenné prodejně v Hevlíně

 

         Vánoce 2016         

                  

 

Pod pokličkou mydlárny

 

    

     

Způsob dopravy
Česká pošta - jako doporučené psaní nebo balíček. Zboží je baleno tak, aby se při přepravě nepoškodilo. Používáme bublinkové fólie, bublinkové obálky nebo krabice s vystýlkou.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Savon de V

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--