Domů Profil prodejce Piktomag
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Plzeň, ČR
  • 65 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 43
Aktivita: aktivní
Prodáno: 65
Registrace: 8.9.2015
Město: Plzeň
Stát: ČR

Piktomag

/ Prodávající
Novinky
730134
19.6.2018 Novinka: nemagnetické samolepky oblečení - pomocníci pro úklid, orientaci a samostatnost dětí.
Verze pro kluky a pro holky:-)
Vyrábíme autorské magnetické piktogramy, komunikační a didaktické pomůcky a hry.
Inspirací nám je montessori pedagogika a metody AAK.
Vše je zpracováváno v naší rodinné dílně, od návrhu na papíru, přes grafickou práci, finální zpracování z nejlepších možných materiálů až po zabalení.
 
 

Naše výrobky jsou oblíbené v mateřských i základních školách, dodáváme na Slovensko ve slovenštině a novinkou roku 2017 jsou verze piktogramů a didaktických her v angličtině i němčině.
 
Magnetické pomůcky nabízí přidanou hodnotu ve zpracování a jednoduchosti v použití. Magnetky jsou lehké, dobře padnou i do malé ručky, dobře se s nimi manipuluje, a zaroveň jsou při běžném užívání téměř nezničitelné. 
 
Naše pomůcky nabízí dětem větší jistotu a rodičům lepší domluvu s dítětem.
Pomáháme komunikovat, orientovat se v denním režimu nebo natrénovat sociální dovednosti.
 

Magnetické pomůcky byly primárně tvořeny pro děti s poruchou autistického spektra a jiným postižením, aby získaly alternativní možnost komunikace v případě, že nepoužívají mluvenou řeč a nečtou.  

Základním prvkem našeho projektu jsou výukové autorské magnetické piktogramy s jednoduchým a srozumitelným obrázkem. Jejich úkolem je pomoci při komunikaci s autistickými dětmi, ale nejenom s nimi. Tyto obrázky mají využití i jinde, kde je potřeba pomoci s vyjadřováním – ve školce, v logopedii, v dětské psychologii, využití je v rodinných centrech či  jiných neziskových organizacích zaměřených tímto směrem.

Piktogramy lze objednávat ve výhodných sadách či po domluvě můžeme zaslat jednotlivě či vytvořit magnetky z Vašich obrázků nebo fotek. 

JIŽ NEMUSÍTE NIC LAMINOVAT, LEPIT, POUŽÍVAT SUCHÉ ZIPY APD.
Magnetky jsou kompatibilní se všemi našimi komunikačními magnetickými nástěnkami, s ostatními magnetickými pomocníky a všemi okénky. Nebo prostě můžete jen využít Vaší lednici nebo pračku.

MŮŽETE SI OBJEDNAT I PRÁZDNÉ MAGNETKY A SVŮJ OBRÁZEK DOKRESLIT!

Způsob dopravy
Spolupracujeme s Českou poštou. Nabízí rychlou a spolehlivou přepravu zboží po celém území České republiky. Zboží zasíláme obchodním balíkem, který Česká pošta dodá obvykle následující pracovní den po dni podání. Pokud nejste zastiženi na adrese, zanechá Česká pošta písemné upozornění o uložení zásilky. Ta je na poště uložena po dobu 7 dnů. Mohou se posílat zásilky do 30 kg a do hodnoty 100000. Nepřevezme-li kupující zboží z důvodů ležících na jeho straně (např. není i přes dohodnutý termín přítomna kupujícím určená osoba nebo není schopen uhradit kupní cenu), nese náklady spojené s opakovaným dodáním v plné výši. Kupující je povinen zboží od přepravce řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci samotnému i prodávajícímu. Po dohodě lze zaslat přes Uloženku - cena 65 Kč
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Piktomag

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--