Domů Profil prodejce K - ŠPERK
  • aktivní prodejce od r. 2015
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Janov u Hřenska, ČR
  • 26 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (9) 100%
Nadšenci: 74
Aktivita: aktivní
Prodáno: 26
Registrace: 1.5.2015
Město: Janov u Hřenska
Stát: ČR

K - ŠPERK

/ Prodávající
Novinky
935105
1.3.2021 Pavlik dnes zemřel na COVID a já nemám chuť zde pokračovat sama bez něj. Naše práce se prodávala jeho jménem, takže zatím nechám tento obchod spát.... možná i spánkem věčným.

ČINNOST DO ODVOLÁNÍ POZASTAVENA.

Vítáme Vás v našem obchůdku.

 image

Jmenujeme se Monika a Pavel a jsme manželé,

máme mnoho koníčků a zkoušíme mnoho věcí. Jsme vesničané, máme rádi přírodu a rádi v ní pobýváme ať jako turisté, táborníci nebo horolezci. K domečku v Českém Švýcarsku jsme přišli poměrně nedávno, tak i on se stal naším koníčkem. Začalo to výmalbou a střepovými mozaikami ....

Rádi hrajeme na různé strunné nástroje, které Pavel celý život vyráběl. Jestli máte chuť a čas, podívejte se na video.

Poslední dobou jsem přešli k tvorbě různých šperků, zejména těch cínovaných. Proto jsme tady.

Šperky tvoříme technikou měkkého pájení, také se nazývá tiffany technika (někdo říká cínování) a je prakticky stejná, jakou se tvoří dnešní vitráže. K tvorbě používáme nezávadný bezolovnatý cín s malou příměsí mědi ( je atestován pro styk s potravinami). Šperky jsou převážně z minerálů, z českého skla, keramiky nebo stabilizovaného dřeva. Některé jsou ošetřeny patinou. Všechny jsou ošetřeny antioxidantem.

Šperky ze skla - sklíčka od Jar23

 

 

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit

Obchodní podmínky

Zde uvedené obchodní podmínky představují ujednání mezi kupujícím a prodávajícím.

Prodávající: Pavel Kocian

Adresa: Janov 192, 40502 Janov u Hřenska

IČO 12763845

Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami, a zejména že byl poučen o možnostech odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží.

Uzavření kupní smlouvy

  1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky kupujícímu.
  2. Kupující je o potvrzení informován e-mailem na adresu, kterou uvedl při nákupu.
  3. O odeslání zboží je kupující informován stejným způsobem.
  4. Zákazník má právo objednávku stornovat do 24 h od podání objednávky.

Dodací podmínky

  1. Platbu za zboží hradí kupující předem na bankovní účet prodávajícího.
  2. Prodávající odešle kupujícímu zboží ve lhůtě uvedené u daného zboží, lhůta běží ode dne připsání částky na účet prodávajícího.
  3. Platba bankovním převodem má být uhrazena do 7 pracovních dnů ode dne odeslání objednávky. Podklady pro platbu zákazník získá elektronicky na zadanou adresu. Při nesplnění této podmínky má prodejce právo objednávku stornovat.
  4. Doklad o zaplacení zboží bude dostupný u uvedené objednávky nebo jej zákazník dostane e-mailem. Tento doklad zároveň slouží jako dodací a záruční list.
  5. Objednávky jsou doručovány Českou poštou jako doporučená zásilka za jednotnou cenu poštovného a balného 60,-Kč, v případě větší objednávky se může cena poštovného navýšit. Zákazník bude o ceně informován před výzvou k uhrazení.

Odstoupení od smlouvy a vrácení zboží

  1. Kupující má právo do 14 dnů od doručení zboží od smlouvy odstoupit a zboží vrátit (a to i bez udání důvodu).
  2. Kupující nemůže odstoupit od kupní smlouvy, pokud bylo zboží na jeho přání vyrobeno, nebo upraveno (zakázková výroba).
  3. Kupující je povinen před vrácením zboží o tomto prodejce písemně informovat.
  4. Zboží musí být vráceno nepoškozené, bez vad způsobených užíváním a bezpečně zabalené, aby nedošlo k jeho poškození při přepravě. Prodejce má právo nedostatečně zabalený či při přepravě poškozený balík nepřevzít.
  5. Při vrácení zboží zpět prodejci, není možné ho zasílat na dobírku.
  6. Částka za zakoupené zboží bude kupujícímu vrácena neprodleně ihned po doručení zboží prodávajícímu.
  7. Náklady spojené s dopravou vráceného zboží hradí kupující.

Záruční doba

  1. Záruční doba na výrobky je 24 měsíců. Začíná dnem převzetí zboží a prodlužuje se o dobu, po kterou byl výrobek v záruční opravě.
  2. V případě neoprávněné reklamace se záruční doba neprodlužuje.
  3. Záruka se vztahuje na vady materiálu, funkční vady, vady vzniklé při výrobě či kompletaci zboží provedené prodávajícím. Nevztahuje se na opotřebení a vady vzniklé používáním zboží.

Reklamace

  1. Prodávající plně zodpovídá za to, že zboží nemá vady a nabízené zboží je nové, nepoužité a kvalitní. Prodejce ručí za to, že popis zboží, fotografie a všechny skutečnosti, které se zboží a jeho vlastností týkají, jsou v dostatečné míře vyfotografovány a podrobně popsány slovně u každého výrobku. Kupující má možnost se předem dotázat na všechny skutečnosti, které potřebuje znát před nákupem („dotaz na zboží"). Objednáním zboží dává kupující najevo, že si zboží prohlédl a souhlasí s nákupem.
  2. Vzhledem k charakteru prodávaných výrobků, kdy se jedná o ručně zhotovenou bižuterii a šperky, nelze uplatnit reklamaci na škody vzniklé nesprávným používáním a zacházením se zbožím.  Ke každému výrobku je přiložena tištěná informace o podmínkách používání a ošetřování. Na vady či poškození, způsobené nedodržením těchto pokynů, se reklamace nevztahuje. Reklamace se nevztahuje na běžné opotřebení, vzniklé častým používáním.
  3. Kupující prodejce kontaktuje elektronicky interní poštou, zašle mu popis problému a fotografii vady a návrh na řešení situace.
  4. Náklady na přepravu zboží hradí kupující sám. Zásilka musí být kompletní (včetně příslušenství) a ve stavu, v jakém jste jej převzali při dodávce. Neposílejte zboží na dobírku, v takovém případě nebude zboží převzato.
  5. Ihned po obdržení zboží obdržíte informaci o jeho přijetí. Zboží musí být pro přepravu řádně zabaleno, tak aby nedošlo k jeho dalšímu případnému poškození. Vyřízení reklamace probíhá podle platné legislativy buď odstraněním vady, bezplatnou opravou nebo poskytnutím přiměřené slevy za zboží u neodstranitelné vady. Rozhodující je návrh kupujícího.
  6. Prodejce prozkoumá podklady a reklamaci uzná jako oprávněnou nebo jí odmítne. O svém rozhodnutí vyrozumí zákazníka elektronicky vnitřní poštou nebo jiným dohodnutým způsobem. Reklamace bude vyřízena ve lhůtě 30 dnů od převzetí zásilky.

Závěrečné podmínky

  1. Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího v den odeslání elektronické přihlášky kupujícím.
  2. Odesláním elektronické objednávky kupující přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky, též platnou cenu objednaného zboží, nebylo-li dohodnuto jinak.
  3. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje nakupujícího jsou považovány za důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu, nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity.

Tyto obchodní podmínky jsou platné od 18.2.2018 pro e-shop

https://www.fler.cz/k-sperk

Způsob dopravy
Česká pošta - doporučený dopis - bublinková fólie.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od K - ŠPERK

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--