Domů Profil prodejce kantatae
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Trutnov, ČR
  • 111 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (51) 100%
Nadšenci: 203
Aktivita: aktivní
Prodáno: 111
Registrace: 29.8.2009
Město: Trutnov
Stát: ČR

kantatae

/ Prodávající
Novinky
638205
12.7.2017 V mém obchodě je velký výprodej hotových výrobků
 
Po dlouhém a bolestném rozhodování jsem se rozhodla zavřít tento obchod. Příštích pár týdnů nechám svoje již hotové výrobky za v podstatě symbolické ceny (nepokrývající ani materíál, natož práci - tímto se omlouvám kolegyním za "podkopání cen" ale jedná se opravdu jen o výprodej) a nejpozději začátkem podzimu obchod zavřu.
Děkuji za pochopení i podporu.
Vaše Kantatae
 
Vítejte u kantatae…
Flér je pro mne srdeční záležitost. Ráda se tu kochám tím, co dokáží neskutečně šikovné ruce některých zdejších prodejců, obdivuji "konkurenci" - ať už úžasné ručně vyráběné hračky, či drobné oblečení i nádherné šperky a "zlepšováky", kterých je tu všude opravdu hodně.
 
Pro mne je háčkování a pletení spíše relax. Většinu mého času zabere rodina a hlavně naši dva malí loupežníci. Když už ale trochu volna pro sebe vyšetřím, tak obvykle něco "motám". Občas se pouštím i do nějakých nových technik (nedávno mi učarovalo motání šňůrek kumihimo), ale nakonec vždycky skončím u háčku a klubíčka.
 
Většinu toho, co vyrobím, rozdám kamarádům a rodině. Jen občas něco taknějak "zbyde". No a když už mi tu zůstane nějaký ten medvídek na ocet, tak ho vyfotím a vystavím tady. Je to tak trochu "Chcete mě" :-). I proto tu najdete od všeho většinou jen jeden kousek. Když se občas někdo ozve, že by měl zájem o medvídka, či záložku, které už se vydali do světa, zkusím vyhovět. I tak ale nebude nikdy "ten nový" úplně stejný, jako ten původní. Každý kousek tady je originál.
 
Obchůdky na Fléru, které se mi moc líbí a určitě doporučuji navštívit :-) - Kamlin, Miola, Šapitó, Malletka, Hanka Čížková, Linda173,  Vendulka_ a báječná Medová
 
 
... no a pokud by se Vám něco z mého obchůdku líbilo a chtěli byste si to sami vyrobit, tak mě kontaktujte a když to půjde, tak vám ráda poradím co a jak...

Děkuji za návštěvu a přeji příjemné prohlížení, Mirka
Instrukce k údržbě najdete obvykle u jednotlivých výrobků, ale obecně je dobré používat jen jemné prací prostředky, prát jako jemné prádlo/vlnu na 30°C nebo ještě lépe v ruce a sušit na plocho.
 
Hračky a různé doplňky jsou obvykle vyrobené z příze polyesterové nebo akrylové. Občas používám ráda i bavlnu
 
Výplň je ve většině případů 100% PES (duté vlákno).
 
Způsob dopravy
Obchůdek Kantatae opět otevřen :-)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od kantatae

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--