Domů Profil prodejce Ledova
Lenka Vašátková
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Ústí nad Orlicí, ČR
  • 2507 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (504) 100%
Nadšenci: 1510
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2507
Registrace: 31.10.2014
Město: Ústí nad Orlicí
Stát: ČR
Důležitá informace: Veškeré vystavené výrobky jsou SKLADEM k okamžitému odeslání mimo kategorie prostírání na kusy.

Ledova

/ Prodávající

 

Žiji v malé vesničce na úpatí Orlických hor obklopena ze všech stran čerstvým vzduchem, nesmírně krásnou přírodou a fascinujícím tichem. Jmenuji se Lenka Vašátková a mé znamení zvěrokruhu mne předurčilo k tomu býti neutuchajícím optimistou s nadšením ze všeho nového, co mi do mé životní i pracovní cesty cvrnkne do nosu.

Kreativitu mi dala do vínku maminka, píli, nadšení a pracovitost tatínek. Můj život je spjatý s přírodou, miluju zvířátka, louky, pole, lesy a vlastně vše, co nás všechny ze všech stran pod oblohou obklopuje. Příroda je pro mne největším zdrojem mých barevných nálad, které velmi často vtisknu mým výrobkům. Miluju barvy a netradiční spojení barev, miluju vše, co se trošku odlišuje, a miluju svůj pocit z dobrého výsledku mého úsilí.

    

 

Přeji příjemné brouzdání.... 

 

a děkuji za Vaši přízeň 

LenkaPusa

 

TOPlist

Téměř všechny setíky a čepice z mé nabídky jsou vyrobeny háčkováním a pouze nepatrná část je pletena, jako například svetříky a některé čapky a nákrčníky.

Cena výrobků se odvíjí od použité příze, od ceny příze, od časové náročnosti zpracování, proto stejně barevný setík může být cenově rozdílný , bylo li u něj použito více či méně příze , byl vyroben náročnějším vzorkem na zpracování a podobně.

Některé příze mohou být také zakoupeny u výrobce v akční ceně a pak se také cena může lišit.

U setů s bezprstovými rukavičkami je použita velmi vysoká materiálová gramáž,( u jiných přízí z takové gramáže může být upleten například svetřík), tato příze je krásně hebká, silná a proto je použito mnohem více materiálu.

 

 

 

 

 

 

 

OBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

Odesláním závazné objednávky se zákazník zavazuje k akceptování obchodních podmínek  
    Záruka vrácení peněz 

Více viz. Zrušení objednávky a vrácení zboží.

  1. Zboží zakoupené v naší internetové prodejně může zákazník vrátit do 14-ti dnů od doručení bez udání důvodu. Zboží na zakázku - viz. Vrácení zboží
  2. V případě vrácení dle bodu 1. však musí být zboží nepoškozené, nepoužité, čisté, v originálním a nepoškozeném balení, musí obsahovat veškeré dodací doklady (dodací list,). V případě nedodržení těchto podmínek nebude vrácení zboží prodejcem akceptováno.
  3. Zboží je možno vrátit formou doručení na naší adresu prostřednictvím České pošty, formou balíku (nikoli dobírky). Náklady na poštovné hradí zákazník. Zboží je možno vrátit po domluvě osobně.

 


Obecné záruční podmínky 

  1. Naše společnost odpovídá zákazníkovi za vady zboží, jež se na tomto zboží vyskytnou v průběhu záruční doby. Při koupi zboží v internetové prodejně platí stejné záruční podmínky jako při koupi zboží "kamenné prodejně". Tzn., že zboží zakoupené v naší prodejně má záruku 24 měsíců od data převzetí zboží. Lhůta 24 měsíců vyplývá z ustanovení § 620 zákona č. 40/1964 Sb. (občanského zákoníku).
  2. Záruka se nevztahuje na zboží poškozené nevhodným užíváním, mechanickým poškozením či opotřebováním.

  Reklamační podmínky 

  1. Při převzetí Vaší objednávky doporučujeme zboží prohlédnout a zkontrolovat kompletnost dodávky a to bez zbytečného odkladu, bezprostředně po převzetí.
  2. V případě, že zákazník zjistí na dodaném zboží vady, má možnost toto zboží reklamovat:
    2.1  Zboží u nás zakoupené je možno vrátit formou doručení na naší adresu, prostřednictvím České pošty, a to formou balíku (nikoli však na dobírku). Balík musí obsahovat výrobek v originálním balení, dodací list, záruční list, doklad o zaplacení, a také písemné důvody reklamace.
    2.2  Zboží je možno vrátit také po domluvě osobně.
  3. V případě uznání reklamace postupujeme takto:
    3.1  Je-li vada odstranitelná, naše společnost vadu odstraní a výrobek opraví v co možná nejkratší době k úplné spokojenosti zákazníka a to na náklady společnosti.
    3.2. Je-li vada neodstranitelná, po domluvě se zákazníkem nabízíme poskytnutí slevy, výměnu vadného zboží za nové nebo za jiný výrobek, popřípadě vrácení peněz formou složenky či složením předmětné částky na účet uvedený zákazníkem.
  4. Naše společnost zajistí vyřízení reklamace v co možná nejkratší době. Vyhrazuje si však právo možnosti využít zákonné 30-ti denní lhůty pro vyřízení reklamace ode dne přijetí. Záruční doba je prodloužena o dobu reklamačního řízení.

  Dodací podmínky v ČR:   Nabízíme pouze výrobky, které jsou připraveny na skladě  k okamžitému odběru. Po potvrzení objednávky, jedná-li se o platbu převodem, je zboží odesláno do 1 pracovního dne od přijetí platby. Doba dodání zboží na zakázku bude vždy se zákazníkem individuálně konzultována a potvrzena. Vyhrazujeme si právo možnost objednávku stornovat v případě, že bude výrobek zakoupen na jiném portálu, vždy se ale budeme řídit časem nákupu. V takovém případě nabídneme zákazníkovi zakázkovou výrobu s jinou dodací lhůtou.  
Způsob dopravy: Přepravu provádíme způsobem, který byl určen zákazníkem při objednávce. Zákazník má možnost výběru mezi těmito způsoby dopravy zakoupeného zboží :

 

1. Česká pošta - platba převodem na účet

 

2. Osobní odběr


Způsob platby:   Zákazník má možnost volby mezi těmito způsoby platby objednávaného zboží:  

  1. Bankovním příkazem k úhradě - zákazník zaplatí zboží převodem na účet, po obdržení platby bude zboží neprodleně vyexpedováno (nejrychlejší způsob dodání)
  2. Osobně – v případě osobního odběru zboží

  Potvrzení objednávky:   Pokud zákazník dokončí a potvrdí svou objednávku, souhlasí se všemi podmínkami prodeje a potvrzuje svůj nákup vybraného zboží. Objednávka vstupuje v platnost až po potvrzení přijetí objednávky prodejcem. Pokud nebude objednané zboží možno zákazníkovi dodat ve smluvené době, prodejce bude zákazníka neprodleně kontaktovat a navrhne další řešení.       Zrušení objednávky a vrácení zboží: I po objednání zboží může zákazník svou objednávku zrušit a od smlouvy odstoupit, avšak musí tak učinit bez zbytečného odkladu. 

  1. V případě storna závazné zakázky před dodáním výrobku konečnému zákazníkovi bude dle Obchodního zákoníku vymáhána částka 300 Kč k pokrytí nejnutnějších nákladů spojených s dodáním výrobku. Do druhého dne od potvrzení závazné objednávky, je zrušení bez poplatku.

  Vrácení zboží:  

  1. Zboží je možno vrátit formou doručení na naší adresu prostřednictvím České pošty, formou balíku (nikoli dobírky). Náklady na poštovné hradí zákazník. Zboží je možno vrátit po domluvě osobně.


Ochrana osobních údajů:   Osobní údaje zákazníků jsou chráněny před zveřejněním a jakýmkoli zneužitím, přičemž jsou používány výhradně pro zaslání objednané zásilky, pro komunikaci naší společnosti se zákazníkem a jeho informování o připravovaných akcích či slevách. Přístup k údajům je umožněn pouze pracovníkům naší firmy.  
Specifikace zboží: Ceny jsou uváděny v Kč/kus. Změna cen je vyhrazena.

      DODÁNÍ, DOPRAVA: Objednané zboží bude zasláno na adresu udanou objednavatelem v objednávkovém formuláři jako DOPORUČENÉ PSANÍ ČI BALÍK ČESKÉ POŠTY.Balné a poštovné si neúčtujeme při platbě převodem a nad 10 000 Kč při platbě na dobírku. O předání zásilky České poště bude zákazník informován emailem. V případě osobního odběru si zákazník převezme objednané zboží dle dohody s prodejcem.   

  REKLAMAČNÍ ŘÁD A ZÁRUKA
      Na všechny výrobky zakoupené v internetovém obchodě   se vztahuje záruka 24 měsíců na vady materiálu. Jako vada materiálu není uznáváno násilné nebo jiné mechanické poškození zaviněné nesprávným používáním výrobku. (např. špatné praní výrobku, opotřebování výrobku běžným nošením, atd.)  

 

Ochrana a zpracování osobních údajů

9.1.  Zpracování osobních údajů za účelem plnění smlouvy. Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem plnění našich povinností plynoucích ze smluv uzavřených mezi námi a vámi. Za tímto účelem mohou být vaše osobní údaje zpřístupňovány dalším subjektům (zejména dopravcům a provozovatelům platebních systémů).

9.2.  Zpracování osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení. Vaše osobní údaje zpracováváme také za účelem dalšího nabízení našeho zboží a služeb prostřednictvím obchodních sdělení.

9.3.  Zpracování osobních údajů na základě souhlasu. Osobní údaje v rozsahu a způsobem, který by vyžadovalo váš souhlas, nezpracováváme.

9.4.  Rozsah zpracování osobních údajů. Osobními údaji, které zpracováváme, jsou:

9.4.1.  jméno a příjmení,

9.4.2.  adresa,

9.4.3.  e-mailová adresa,

9.4.4.  telefonní číslo,

9.4.5.  identifikační číslo a daňové identifikační číslo,

9.4.6.  IP adresa.

9.5.  Nesouhlas se zpracováním osobních údajů. Kdykoli můžete vyjádřit svůj nesouhlas se zpracováním vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení, stejně jako můžete kdykoli odvolat svůj dřívější souhlas se zpracováním osobních údajů za jiným účelem.

9.6.  Práva subjektu osobních údajů. Ohledně vašich osobních údajů máte dále právo:

9.6.1.  žádat opravu nepřesných či neaktuálních osobních údajů,

9.6.2.  žádat informace o zpracování vašich osobních údajů, za jejichž poskytnutí od vás můžeme žádat úhradu nezbytných nákladů,

9.6.3.  žádat vysvětlení nebo nápravu v případě, že se domníváte, že provádíme zpracování vašich osobních údajů, které je v rozporu s ochranou vašeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem.

9.7.  Použití cookies. Při používání našeho internetového obchodu může docházet k ukládání souborů cookies do vašeho zařízení. Jejich použití můžete kdykoli odmítnout

ZÁSILKY NA SLOVENSKO LZE ZASLAT OD 95 KČ PROSTŘEDNICTVÍM ZÁSILKOVNY, V OBJEDNÁVCE PROSÍM UVEĎTE- "ZÁSILKOVNA " ABYCH ZMĚNILA POŠTOVNÉ PŘED PŘÍJMUTÍM OBJEDNÁVKY.

Způsob dopravy
Zásilky jsou odesílány prostřednictvím zásilkovny na výdejní místa, nebo na adresu.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ledova

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--