Domů Profil prodejce Světlo-v-láska
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Svitavy, ČR
  • 1216 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (103) 100%
Nadšenci: 249
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1216
Registrace: 22.10.2014
Město: Svitavy
Stát: ČR

Světlo-v-láska

/ Prodávající
Novinky
1097341
14.3.2024 S příchodem jara vloženo mnoho novinek, originální šperky a náramky z minerálních drahokamů.. Zvu k nahlédnutí a přeji nádherné jaro! :)

image  image   

  • Zdravím všechny milé návštěvníky!Velký úsměv

 Vítejte v obchůdku Světlovláska.

 Jmenuji se Svatava Sodomková a tvořím pro Vás s velkou láskou a citem. Představím Vám zde svou originální bižuterii převážně z minerálních kamenů a polodrahokamů, neboť ráda tvořím šperky, které mají hlubší smysl. Také maluji harmonizační obrázky, mandaly, zabývám se textilní a andělskou tvorbou. Největší inspirací mi je příroda a tajemný jemnohmotný svět, který nás všechny obklopuje a prolíná se skrze naše životy tím více, čím více jsme mu otevřeni.

"Nejdůležitější úkol člověka je být šťasten sám a druhým štěstí dávat."                                                                                                                     (Bolzano)ÚsměvÚsměvÚsměv

Zde pár informací pro všechny, kteří jsou ochotni otevřít se rozmanitým vlivům drahých kamenů. Drahé kameny, tento překrásný dar naší Země, mohou opravdu znamenat velkou pomoc v duchovním i duševním vývoji a kromě toho harmonizovat a účinně pomáhat tělu k návratu do rovnováhy.             Přijímejte s vděčností jejich pomoc.

Prostřednictvím zákona o shodných vibracích bývají tělo, duše i duch člověka ovlivňovány nejrůznějším způsobem. Většina lidí tento vliv bezprostředně pociťuje v oblasti barev.                                                                          Také u drahých kamenů se vyskytují základní vibrační vzory, projevující se především různými barvami a krystalickými strukturami, které ztělesňují zákony uspořádání a připomínají nám kosmický řád.

Upozornění: Všechny zde uváděné údaje o vlastnostech kamenů, polodrahokamů a minerálů jsou pouze informativní (čerpané z obecně známých informací a zdrojů) a nejsou návodem na obcházení klasické léčby a užívání léčivých přípravků.

   Ctím přírodu(stejně jako vodu,strom nebo skálu) jako živý organismus a nesmírně obdivuji její nespoutanou sílu, originalitu, neopakovatelnost a neůnavnost s jakou vše vytváří. Každý den je vidět výsledek práce matky Přírody.List plachtící ve větruVždy nový, neotřelý v každém ročním období vypracovaný do nejmenšího detailu.VětevPřesto nikdy nedává zákaz lidem čerpat z nekonečné studnice její inspirace. Všechny přijímá stejně bez ohledu na rasu, vzdělání, pohlaví, náboženské založení, politický názor, sociální zařazení, nebo obsah peněženky....ŠtěstíVytváří neustále nekonečnou nádheru  pro potěchu každého, kdo je připraven ji vnímat. Brrrr, zimaSkláním se před matičkou Přírodou ve vší pokoře...Svítíčko sluní

Všem příznivcům, kteří se zastaví a potěší svou přízní, milým slovem, srdíčkem, nominací, boxíkem a nebo rovnou nákupem jsem upřímně vděčná a děkuji.

Mám velikou radost a děkuji za umístění v Topu:

,,Když se čas zastavil"

Top výběr "Májová poezie" od h.p.a.

  Veškeré výrobky jsou zhotovovány v nekuřáckém prostředí.

 Zboží zasílám od dvou do čtyř dnů od připsání finanční částky na účet.

Platí u mne všeobecné obchodní podmínky dle zdravého rozumu.

Vzhledem k omezenému počtu kusů od každého šperku je splatnost faktury 7 dní od přijetí objednávky. Neuhrazená objednávka je poté stornována.

V případě jakýchkoliv nesrovnalostí či potížích při dodání balíčku (s poštou) mi prosím tuto skutečnost co nejdříve oznamte prostřednictvím zprávy, abychom celou záležitost mohli co nejrychleji urgovat a vyřešit k Vaší spokojenosti.

Jakékoli používání fotografií z tohoto profilu je možné pouze na základě mého písemného souhlasu.

Moji milí příznivci a zákazníci, bohužel není v mých možnostech ani časové kapacitě, abych přijímala objednávky s tvorbou na zakázku. Vybírejte prosím z nabízeného zboží a já se vynasnažím nabídku postupně rozšiřovat a doplńovat, jak jen mi síly a časová kapacita budou stačit. Pokud si přejete změnu, či úpravu šperku, na tomto je nutné se domlouvat vždy předem, přes fler poštu a to ještě před uzavřením objednávky. Děkuji za pochopení a přeji krásné dny.

Svatka

imageimage

 

 

 

 

 

 

 

Obrazy pokud jsou namalované tak dodavám do 2 dnů od připsání peněz na účet. V připadě objednávky je dle dohody.

 

Způsob dopravy
česká pošta, dpd,
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Světlo-v-láska

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--