Domů Profil prodejce Infernits
Martina Vávrová
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Strakonice, ČR
  • 236 prodaných kusů
  • 95% kladných hodnocení
Hodnocení: (22) 95%
Nadšenci: 27
Aktivita: aktivní
Prodáno: 236
Registrace: 12.7.2009
Město: Strakonice
Stát: ČR

Infernits

/ Prodávající
Novinky
1038971
15.12.2022 Pokud si vyberete nějaký výrobek z profilu: https://www.fler.cz/shop/... objednávky budou sloučeny a vy tak zaplatíte jen jedno dopravné :)

U nás najdete pouze výrobky z naší vlastní produkce. Jsme rodinnou firmou, která se soustředí na kvalitu svých výrobků a to především v souladu s přírodou. Naše výrobky tvoříme s ohledem na principy permakultury a trvalé udržitelnosti. Budou Vám tak sloužit řadu let.

U dřevěných výrobků, vařeček a krájecích či servírovacích prkének, dbáme především na co největší zachování autentičnosti a struktury dřeva daného stromu. Proto u našich výrobků většinou nehledejte přesné pravoúhlé tvary a ostré hrany, které se v přírodě moc nevyskytují.

DŘEVĚNÉ VÝROBKY
Vyrábíme ručně řezbařené výrobky a to především ze dřeva šumavských listnatých a ovocných stromů. Dřevo je to hodně pevné a odolné. Klademe důraz na ručné práci, tudíž je k výrobě minimálně využito elektrického nářadí.

Prkénka i vařečky pravidelně doplňujeme a obměňujeme dle prodejů. Pokud jste si nyní nevybrali, nezoufejte. V nejbližší době bude vyrobeno zase nějaké čerstvé, určeno přesně pro Vás. Nenechte se proto odradit a občas k nám zavítejte zkontrolovat nabídku nebo se staňte odběratelem našich Novinek :)

SAMOLEPKY
Tištěné samolepky jsou opatřeny laminační vrstvou, která jim dodává odolnost vůči otěru a vodě. Všechny samolepky tak lze plně omývat, v případě lepení na nádoby je lze umýt i v myčce.

Způsob dopravy
doprava na Zásilkovnu nebo přes kurýra PPL
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Infernits

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--