Domů Profil prodejce Aetheria
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Brno Maloměřice, ČR
  • 1 prodaných kusů
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 25
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1
Registrace: 18.1.2014
Město: Brno Maloměřice
Stát: ČR

Aetheria

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Dobrý den, srdečně Vás vítám na svém profilu. Mé výtvory vznikaly vždy naprosto intuitivně, bez jakéhokoliv kurzu nebo školení. Odrážejí mé momentální naladění a životní etapy. Budu ráda, pokud někoho zaujmou a potěší. Postupně budu přidávat další fotky a informace :). Těším se na Vaše reakce a postřehy. Vaše Katuš.k;)
Mandaly: Zpravidla jsou tvořeny akvarelovou, občas i temperovou podkladovou vrstvou na papíře, na níž jsou po zaschnutí nanášeny obrazce gelovými pery. Vysledný efekt vzniká kombinací podkladové i svrchní vrstvy a zároveň kombinací třpytivých, metalických, neonových i pastelových gelových per různých barev. Mandaly tak vypadají pokaždé jinak. Mění se při různých úhlech pohledu stejně jako při změně denního světla na umělé osvětlení, kdy přirozeně vyvolávají sváteční a výjimečnou atmosféru. Postupně budu přidávat fotky dělané i při denním světle, ale musím počkat, až bude sluníčko... Prašné křídy: Tyto obrazy jsou zpravidla větších rozměrů a hodí se spíše do větších prostor, kde patřičně vyniknou. Obrázky na sklo, slupovací: Jednu dobu mne naprosto uchvátila tato technika. Složitější ornamenty jsou vytvářeny pomocí jehly a je to velmi dobrodružné, protože nikdy nevíte, co vznikne, dokud barvičky nezaschnou. Momentálně už mi zůstalo jen pár posledních obrázků, ale budu ráda, když někoho potěší a přinesou mu do života trochu více barev:).

Obecně moc ráda tvořím, ale pokud můžu vyrobit nějaký výtvor pro konkrétního člověka, baví mě to asi úplně nejvíc. Takže pokud by někdo z vás chtěl sám pro sebe, nebo pro někoho jako dar ručně vyrobený šperk na míru a líbí se mu šperky, které vyrábím, budu moc ráda, když se mi ozvete. A jak to celé probíhá? Při výrobě na zakázku vytvořím na základě vstupních informací od zákazníka grafický návrh včetně použitých kamenů. Zní to vzletně, ale jedná se v podstatě o jednoduchou kresbu, která nastíní klientovi moji vizi. Pokud je zákazník s návrhem spokojen, požádám nevratnou zálohu 500kč nebo 50% z budoucí ceny na objednání materiálu a jako jistotu, že je naše dohoda závazná. Někteří klienti mi po výběru kamenů nechávají volnou ruku v tvorbě, jiní přicházejí s velmi konkrétní představou budoucího šperku. Následuje realizace vize a její překlopení do hmoty. To je ta nejsložitější část. Jak to všechno spojit, aby to vypadalo dobře a ještě tak, jak si klient přeje? Vzhledem k tomu, že kabochonové kameny mají nejčastěji velikost kolem 2 až 3cm a nejmenší kamenné korálky, které používám, mají 2 mm a každý drát má různou tloušťku (a abych tak řekla i svou hlavu) a potřebuje jiné podmínky a různé zacházení, abych dosáhla potřebných výsledků - je to často opravdu výzva. A to je právě to, co mě na této tvorbě tak bavi! Každý šperk je originál a ne vždy je první pokus korunován i úspěchem v podobě dokončení šperku. Nejde jen o estetiku, je třeba i vysoká míra funkčnosti. Často musím výtvor předělávat, nebo dokonce to vytvořené zahodit a začít tvořit znovu - úplně od začátku. Mnohdy se zadaří třeba až na třetí pokus. Je to takový můj souboj s hmotou - takové mé malé kdo z koho. Ale já se nevzdám! ? Když vítězí hmota, je nejlepší jít od toho a dát tomu čas. Tady obvzlášť nefunguje lámání věcí přes koleno - taky se totiž klidně může stát, že, díky přehnané snaze, bude to, co jsem doposavad vytvořila, prostě na vyhození. Proto nedávám přesný časový úsek, za který bude šperk hotov, nejčastěji to jsou 2 až 3 měsíce, ale mám tu i mnohem starší oříšky. Někdy to prostě musí dozrát. Pak všechny dílky zapadnou na svá místa a mnohahodinová snaha je korunována úspěchem. Když nad tím tak přemýšlím, každý šperk je tak jakýmsi tichým svědkem a zároveň důkazem jedné mé vyhrané války - souhrnem všech těch malých prohraných i vyhraných bitev, které bojuji na přání a v zastoupení budoucího majitele. A věřte mi, že občas jsou to opravdu tvrdé bitvy - nicméně i zde platí: "konec dobrý, všechno dobré!"
A tak vám - i sobě přeji, ať je těchto vyhraných válek s hmotou, co nejvíce.?❤?

Kdysi dávno - už to bude zhruba 10 let, jsem tvořila mandaly ze slupovacích barev na sklo. Pak na mnoho let toto mé hobby usnulo a počatkem roku 2021 se opět probudilo a provází mě i nadále.
Každá mandala je vytvořena na základě prastaré struktury květu života, která v sobě skrývá tajemství stvoření hmoty a všeho co je kolem nás a funguje zároveň i jako harmonizace v každodenním životě.
A protože chci, aby vám mandaly svými pestrými barvami dělaly radost a nosily štěstí spoustu let, používám kvalitní a stálobarevné barvy na sklo od firmy Nerchau.

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím české pošty, zabalení zásilky odpovídá typu a velikosti zboží (bublinková obálka, kartonové desky případně tubus).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Aetheria

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--