Domů Profil prodejce jar-raj
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 8 hodin.
  • Hrušky, ČR
  • 70 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (16) 100%
Nadšenci: 42
Aktivita: aktivní
Prodáno: 70
Registrace: 22.11.2013
Město: Hrušky
Stát: ČR

jar-raj

/ Prodávající
Novinky
815174
21.6.2019 Nové látkové náhrdelníky - skořicová a ostružinová. Prohlížejte, vybírejte, těším se na vás :-).

Vítejte ... rozhlížejte se ... vybírejte,

také se vám stává, že se neradi loučíte s věcmi, které máte rádi? Honí se vám hlavou myšlenky, že by ještě mohly posloužit ve své nové podobě? ... Mám to stejně, proto jsem se rozhodla upcyklovat již nenošené, přesto pořád kvalitní rifle... přetvářím je na kabelky.

Každá kabelka má svůj příběh, je jedinečná, originální, vytvořená individuálním postupem s ohledem na materiál, ze kterého pochází. Vždyť kouzlo rifloviny je právě v jejím neopakovatelném vzhledu a odolnosti.

Riflovina vypadá hezky v kombinaci s bílou barvou, kabelky jsou vhodným doplňkem bílých (bavlněných, lněných aj.) letních šatů, bílé košile s riflemi, bílého trička s riflovou sukní a určitě vymyslíte i jiné kombinace. Vyzkoušejte a uvidíte. 

Druhou oblastí, které se věnuji, je výroba korálků. Najdete zde variabilní dřevěné korále na saténové stužce a látkové náhrdelníky a náramky. Nosnou myšlenkou mých výrobků je jednoduchost, avšak zároveň výraznost. Jsou určeny k oživení střídmého outfitu, kterému dodají akcent a přitáhnou pozornost. Skvěle doplní bílou business košili, rozzáří černý rolák nebo šaty.

Variabilní dřevěné korále nemají bižuterní zapínání, zavazují se na mašličku, proto si délku náhrdelníku uzpůsobíte dle Vašich představ. Variabilní jsou však také proto, že barevné uspořádání kuliček lze měnit a být tak pokaždé jiná a originální. Inspiraci k tomu najdete ve zboží.

Látkové náhrdelníky a náramky jsou vyráběny z jemného saténu a zakončeny bižuterním zapínáním.

Mějte prosím na paměti, že dřevo je přírodní materiál a mohou se objevit drobné nedokonalosti, které však podtrhují jeho originalitu.

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta po připsání platby na účet.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od jar-raj

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--