Domů Profil prodejce Pocket Design
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Zeleneč, ČR
  • 217 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (66) 100%
Nadšenci: 74
Aktivita: aktivní
Prodáno: 217
Registrace: 10.10.2013
Město: Zeleneč
Stát: ČR

Pocket Design

/ Prodávající
Novinky
797500
28.3.2019 Chcete-li si prohlédnout novinky a tvorbu Pocket Design naživo, budu se těšit na setkání v sobotu 6. 4. 2019 od 10 hodin na náměstí v Kutné Hoře na Slavnostech jara.

     V mé textilní dílně pro Vás vytvářím  výrobky pod značkou Pocket Design - originály šité na míru. Mám ráda věci, které jsou pěkné a zároveň přinášejí užitek, pohodlí a komfort. Proto takové i vyrábím. Mám ráda kvalitní a dobré materiály. Mé výrobky se vždy vyznačují perfektním zpracováním a maximální precizností jejich řemeslného provedení na základě čehož jsem od Asociace regionálních značek získala certifikát a mohou používat označení "Polabí regionální produkt".

    Před pár lety mi jeden můj známý psycholog, kterého si nesmírně vážím, řekl větu o které jsem tehdy netušila, jak zásadní se pro mě stane. "To co člověk dělá, co ho baví, co ho zajímá  a láká do 12 let života, to je to opravdu ryzí. To co vystihuje jeho podstatu a to, kam ho to táhne a kam má tendenci se přirozeně směrovat."

     A mě najednou bylo jasné proč dělám to co dělám. 

     Pořád jsem hledala "to ono" Nejprve jsem studovala, pak jsem hodně cestovala, potom jsem "to ono" hledala při zahraničním studiu na cestách. A potom se kolečko uzavřelo a já  jsem s našimi 3 malými dětmi opět usedla za mašiny a věděla jsem, že "to ono" jsem konečně nalezla.

     Na mé práci se mi líbí, že pro naše děti není imaginární. Mohou si na ni sáhnout, vidí výsledky, proces tvorby a potom i užitek, který to přináší. 

      Vše co tvořím je vyrobeno s maximální pečlivostí, aby se to nejen líbilo a přinášelo to příjemný pocit a uspokojení, ale mělo to  vždy i hodnotu užitnou a dlouho a dobře Vám to sloužilo.

 

                                                                          Pavla Kordíková

Pokud jste zvědaví, jak vznikají některé z mých výrobků, zde v reportážích ČT můžete nahlédnout. 

 Projekt INICIO pro ženy  2017

Pokud chcete alespoň na skok nahlédnout do mé dílny, můžete zde:  

//www.ceskatelevize.cz/porady/1178166846-zpravy/218411017000115/

od cca 14 min 36 sekunda

 

 

 

     U dětských softshellových kalhot, žakárových sukní a nakonec i u bederních pásů se mi nejvíce osvědčilo šítí na míru. Potom je jistota, že vše perfektně padne.

     Nejen u našich 3 dětí jsem se přesvědčila, že konfekční velikosti často nesedí. Proto ideálně uvádějte u dětských softshellových kalhot obvod pasu a délku nohavice. Pokud si nebudete při měření jisti, neváhejte mě kontaktovat. Padne-li vám do oka nějaká nevšední barevná kombinace, která není v nabídce, vůbec nevadí, domluvíme se. Ráda vytvářím originální a netradiční kousky. Navíc mám zkušenost, že pokud si děti barvy naskládají sami, potom věc i rády nosí.

     U bederních pásů je ideální uvádět obvod pasu a obvod přes boky v nejširším místě. 

Zboží je možno vyzvednou po předchozí domluvě v Praze, ideálně v dosahu Masarykova nádraží, kam starší děti dojíždějí denně do školy a už si zvykly, že mi dělávají kurýra. Pokud jste z okolí, můžeme se domluvit přímo u mě v dílně v Zelenči.

Certifikát Asociace regionálních značek:

 

logo

Způsob dopravy
Pro zasílání využívám Českou poštu, objednávka k vám doputuje jako doporučené psaní za 70 Kč.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Pocket Design

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--