Domů Profil prodejce Woolf
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 8, ČR
  • 1938 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (650) 100%
Nadšenci: 600
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1938
Registrace: 1.8.2013
Město: Praha 8
Stát: ČR
Důležitá informace: Fler doprava pro ČR 66 Kč a SK 87 Kč - zaslání prostřednictvím Zásilkovny (zaslání na výdejní místo). Slovenští zákazníci mohou provádět platby bez poplatku v EUR na účet ve Fio bance. Práce na zakázku není v současné době možná. Děkuji za pochopení.

Woolf

/ Prodávající
Novinky
1095226
26.2.2024 Vloženy nové kousky.
Minerální náušničky s jantarem, tyrkysem a pyritem.
Autorské jantarové náušnice s rondelkou.
https://www.fler.cz/zbozi...

Srdečně vítejte v mém fler internetovém obchůdku.

Jmenuji se Anna, tvořím originální šperky z minerálů v podobě náhrdelníků, náušnic a náramků. Šperky tvořím z přírodních nerostů, krystalů a minerálů, ať už v jejich surové (přírodní) formě, leštěné (tromlované) formě, či broušené. Jednotlivé minerály ručně opracovávám, navrtávám, upravuji a tvořím tak z nich jedinečné šperky.

Na počátku všeho je přírodní nerost, krystal, minerál či kamínek, na konci je šperk kterým se můžete ozdobit.

H A N D    M A D E     J E W E L R Y   *   W O O L F

imageimage

----------------------------------


Možnost osobního předání v Praze. 


V takovém případě neúčtuji poštovné. Platbu za výrobky ovšem přijímám výhradně předem na bankovní účet.
Zájem o osobní předání prosím pište k objednávce.


Reklamace

Zákazník má právo zboží vrátit bez udání důvodů do 14 dnů od jeho přijetí. V takovém případě však cenu za poštovné hradí kupující.

Pokud nebudete se zbožím spokojeni z jakýchkoliv jiných důvodů, pak mne neváhejte kontaktovat prostřednictvím fler pošty, kde se společně k Vaší spokojenosti pokusíme problém vyřešit.


 

Děkuji za návštěvu...

Pro výrobu šperků používám různé nerosty, krystaly, minerály.

Šperky tvořím nejčastěji z minerálů, ať už přírodních či opracovaných. Volím minerály v surové formě, leštěné formě, vrtám i krystaly, drúzy či kabošony. Jednotlivé kamínky si pečlivě vybírám. Vhodně volím místo závěsu, abych krásu daného minerálu vyzdvihla. Používám minerální korálky, nejen pro tvorbu náramků, které mají zapínání, ale také pro kombinaci s dominantním minerálem v náhrdelníku. K minerálům občas skvěle ladí skleněné korálky různých tvarů, ale také třeba dřevěné korálky.

Mezi návlekový a tvořící materiál, kterým vytvářím šperky patří chirurgická ocel, nerezová ocel, nymo nit, kulatá kůže a ocelové bižuterní lanko s povrchovou úpravou z nylonu.

Materiál nakupuji zde na Fleru u oblíbených prodejců nebo v obchůdcích po celé Praze či na internetu, ale především na burzách s minerály. Některé minerály mám dovezené ze zahraniční dovolené.

Pokud byste měli požadavek na úpravu mnou prodávaného šperku, či jste chtěli vyrobit šperk na přání, neváhejte mě kontaktovat.


----------------------------------

image

Od dětství se věnuji korálkování. Začínala jsem jednoduchým navlékáním korálků na rybářský vlasec a tvořila jsem tak jednoduché různobarevné náramky. Radovala jsem se z každého vyrobeného šperku. Postupem času jsem objevovala různé další techniky, druhy a materiály korálků, komponentů a pomůcek pro tvorbu.

Tvorba šperků je pro mne příjemná relaxace. Každého tvůrce těší, když někdo vyrobený šperk pochválí. Proto děkuji za srdíčka, komentáře a vložení do fler boxů.

----------------------------------

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám prostřednictvím Zásilkovny, cena po ČR 66,- Kč, cena pro SK 87,- Kč. Zásilku posílám co nejdříve po obdržení platby. Pokud na zásilku pospícháte, informujte mne prosím během objednávky. Zboží pečlivě zabalím. Vždy je zabaleno tak, aby se snížilo riziko poškození. Zboží zabalím do krabičky či vkládám do bublinkové obálky.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Woolf

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--