Domů Profil prodejce SilverLining
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Praha, ČR
  • 612 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (189) 100%
Nadšenci: 719
Aktivita: aktivní
Prodáno: 612
Registrace: 9.2.2013
Město: Praha
Stát: ČR

SilverLining

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vítejte v SilverLining,

malém koutku velkého světa, kde se vše třpytí a blyští...

Jste na správném místě, ať už hledáte šperky pro každodenní nošení, pro speciální příležitost (ples nebo snad svou svatbu), nebo hledáte dárek pro své nejbližší.

 

 

Propadněte kouzlu....

 

   TOPlist

 

 

 



 

Pro výrobu šperků Silver Lining jsou využívané komponenty rozličných materiálů, nejčastěji skleněných komponentů (broušené sklo, swarovski), také tvrzeného plastu, polymerových hmot aj. Více se snažím zařazovat také kvalitněji upravené kovy, ovšem pokud pod popiskem není uvedené jinak (například, že se jedná o stříbro), jedná se o klasické bižuterní kovy a proto doporučuji vyhýbat se při nošení takových šperků zvýšené vlhkosti a parfémům.

 

Pokud byste měli při prohlížení jakýkoliv dotaz nebo případně požadavek na úpravu určitého vystaveného šperku, neváhejte mě kontaktovat vnitřní poštou nebo využijte formulář u objednávky.

 

 

Zboží odesílám v průběhu 1 - 3 dnů od přijetí platby a případné dočasné celoplošné změny naleznete uvedené na profilu po pravé straně v sekci "Novinky". Jelikož prodávám některé zboží i mimo tento profil, může se stát, že budou některé kousky vyprodané, přestože zde se zobrazí jako aktuální. Moc proto prosím o pochopení, pokud by zrovna Vámi vybrané šperky nebyly k dispozici. Snažím se však těmto situacím maximálně předcházet.

     Veškeré Vámi zakoupené šperky dostanete zabalené v dárkové krabičce, oblálce nebo papírovém sáčku (podle velikosti a charakteru) a jsou tak připravené jako případný dárek pro Vaše blízké. Zboží zasílám v bublinkové obálce prostřednictvím České pošty, doporučeně (s potvrzením o odeslání zasílám také tracking no.). Pokud si přejete zaslat zboží obyčejně (abyste nemuseli na poštu), spravte mě o tom, prosím, při zadání objednávky (v takovém případě Vám bude také sníženo poštovné).

 

 

      Dlouho před vznikem Silver Lining byla záliba. Radost z toho, že mohu vyrobit šperk podle svých představ, a svým blízkým věnovat něco vytvořeného speciálně pro ně, a že se jim takové dárky líbí. A právě díky jejich podpoře jsem se jednoho dne r. 2013 rozhodla nabídnout šperky třeba právě Vám, kteří čtete tyto řádky.

    Šperky jsem milovala odmala a skládání barev, materiálů, učení se novým technikám nebo přetváření šperků, které už nenosím, na nové a modernější verze, jsou pro mě tím nejlepším relaxem. A proto mě samozřejmě o to víc těší, pokud se i někomu jinému zalíbí, co vytvořím.

    Doufám, že se Vám zde bude líbit stejně jako mně a děkuji všem, kteří věnujete svůj čas komentářům, udělování srdíček nebo vkládání do flerboxů, velmi si toho vážím a dává mi to pocit, že má moje záliba smysl. 

Eliška 

 

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od SilverLining

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--