Domů Profil prodejce Plyšák
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Brno, ČR
  • 152 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (30) 100%
Nadšenci: 187
Aktivita: aktivní
Prodáno: 152
Registrace: 22.3.2009
Město: Brno
Stát: ČR

Plyšák

/ Prodávající
Novinky
638670
14.7.2017 Kromě kyberšperků bylo veškeré dostupné zboží darováno do aukce na podporu LuckyCats - azylu pro kočky ( jiná zviřátka) :-) (lze najít na FB)

Dobrý den. Jmenuji se Míša a vítám vás na svém prodejním profilu.

Jsem ráda, že jste se rozhodli věnovat čas právě mně. Věřím, že Vás nezklamu :-)

OSOBNÍ INFORMACE

Moc ráda tvořím, ať se jedná o cokoli. Se svými výrobky si „hraji“ až do té doby, než jsem s nimi absolutně spokojená. Ve chvíli, kdy něco dokončím, mám takový pocit zadostiučinění, že jsem něco vytvořila - něco jedinečného, co jinde nenajdete, a že to ještě navíc někomu udělá radost.

Ráda experimentuji, takže moje práce je celkem pestrá. Zde se s Vámi podělím o její praktičtější část :-) Jedná se zejména o šperky (náušnice, přívěsky, náramky a soupravy), brože a jiné.

Stejně jako se snažím být originálem sama o sobě, snažím se o to i ve své práci. Pokud si koupíte nějaký můj výrobek, máte téměř stoprocentní jistotu, že nikdo jiný jej nemá.

Kdo by se o mně chtěl dozvědět více, může nahlédnout sem.

Zde je moje úspěšná nominace, která to dotáhla až na titulní stranu.

PRODEJNÍ INFORMACE

Pokud byste měli zájem, můžu pro Vás vytvořit výrobek podle Vašeho přání. V takovém případě mě prosím kontaktujte vnitřní poštou a já Vám ráda vyhovím.

Pracuji s měděným lakovaným drátkem, který je krásně „přírodní“, pevný a je praktický i pro nošení – nestudí, protože se v momentě zahřeje o tělo. Dále používám různé korálky, většinou skleněné a dřevěné, výjimečně plastové. Brože jsou vyrobeny z plsti a na jejich zadní straně je pevně přišitý spínací špendlík (u broží na přání je možnost našití brožového můstku).

DALŠÍ INFORMACE

Jsem velkým milovníkem spisovné a bezchybné češtiny. Pokud máte zájem o jazykovou korekturu Vašeho profilu či zboží nebo si jenom nevíte s něčím rady anebo se prostě jenom chcete pobavit, přijďte za námi do Jazykové poradny, kde Vám velice rádi pomůžeme :-)

_____________________________________________________________

Pokud si u mě cokoliv objednáte, moc bych ocenila Vaši zpětnou vazbu v hodnocení prodávajících. Předem Vám za ni děkuji, ať už bude jakákoli :-)

HAKUNA MATATA!

Kuře

 


Způsob dopravy

Zboží posílám Českou poštou doporučeně dle jejího ceníku, a to vždy maximálně do tří dnů od přijetí částky na účet. Cena odpovídající váze jednoho výrobku je cca 40 Kč (pro ostatní země EU 80 Kč).

Pokud byste měli zájem, můžu odeslat i jako obyčejné psaní za 15 Kč (ČR), v takovém případě ale neručím za případnou ztrátu. Při objednání více kusů zboží se poštovné může navýšit (kvůli váze balíčku).

Zboží balím do vystlané obálky tak, že se v ní prakticky ani nehne :-)

V případě zájmu mohu uskutečnit i osobní předání (= žádné poštovné), a to v Brně, Ratíškovicích či Hodoníně.

Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Plyšák

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--