Domů Profil prodejce Kajetaana
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Polná, ČR
  • 1715 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (542) 100%
Nadšenci: 731
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1715
Registrace: 16.6.2012
Město: Polná
Stát: ČR

Kajetaana

/ Prodávající
Novinky
1084479
1.12.2023 Přátelé, vložila jsem poslední dva diáře. Víc pro vás vytvořit, bohužel, nestihnu. Pro letošek se loučím. Přeji vám všem krásné Vánoce a vydařený rok 2024.

Vítám všechny návštěvníky mého malého handmade světa retro zápisníků u Kajetaany!

Považuji se za člověka se sklonem k závislostem (kávička, čokoláda, občasné cigárko se sklenicí vína, bez kterých mi život připadá tak nějak chudší a méně zábavný :o), přesto mě překvapila rychlost vzniku mé závislosti na FLER.

Dnes si pro chvíle relaxace ke zmíněné kávě většinou přinesu i notebook a listuji, hrabu a kochám se na těchto bezvadných stránkách.

Přiznám se ještě k jedné závislosti, a to na nejrůznějším papírenském zboží, zápisnících, diářích, čtvrtkách, psacích potřebách aj. Tak, jako mnohé ženy těžko odolávají pěkným botkám nebo tričku, přede mnou si nemůže být jistý žádný vzhledný notýsek (i když taková nová kabelka, mno...). Jediné, co jsem od mala nemusela, bylo lepidlo; dodnes mám živé vzpomínka na ušmudlané, pomačkané výtvory (zejména na kousky rozstříhané a neuměle slepené dopravní situace, vatové kytičky atd., které všichni známe z pobytu ve školce), polepené prsty "herkulesové" či "kanagonové" a celkovou nelibost nad neuspokojivým výsledkem.

Ale to se kupodivu s věkem (a kvalitou lepidel) změnilo. Dnes je den, kdy si něco neslepím, nenamaluji, neozdobím, případně nenakoupím :o)), takový nějaký neúplný. Scrapbooking u mě prostě vede na celé čáře, i když mám období, kdy se věnuji i malování (hlavně akrylem na sololit, pastelem, pastelkami nebo třeba jen tužkou). Tak vás všechny zvu k sobě na návštěvu ... 

Nabízím především zápisníky, deníky, sešity, receptáře a další scrapbookové handmade výrobky.

 Mezi mé nejoblíbenější patří deníky speciální:

Nebo deníky antikvární (obohacené o listy z retro kalendáře):

Moc ráda dělám také luxusní typ deníků s množstvím nejrůznějších vychytávek:

Deníky nostalgické s originálními kabinetními fotografiemi:

K dispozici jsou také deníky čvercové (menších rozměrů - 15x15 cm) do kabelky:

Zkrátka nepřicházející ani milovnice kuchařského umění, pro ně mám připraveny receptáře:

 

Moji milí nakupující a nakukující,

přichází čas pořizování diářů na příští zakulacený rok, a proto také v mém krámku bude k dispozici dostatek nového. Celá řada z vás u mě nakupuje pravidelně a velmi dobře zná typy mých diářů. Opět to budou:

Diáře A5 klasik s vanilkovými listy:

 Diáře A6 s bílými listy:

Jde o diáře s tvrdými deskami z knihařské lepenky, svázané kroužkovou vazbou. Desky jsou patinovány vintage inkoustem a zdobeny kvalitními scrapbookovými papíry. Součástí obou typů diářů jsou dvě kapsy a magnetické záložka ve stejném stylu pro lepší orientaci.

Snažila jsem se, aby vám v diáři nic nechybělo. Kromě samotných diářových listů s jmenným kalendářem, vyznačenými státními svátky i důležitými měsíčními fázemi, nechybí přehledné roční kalendárium (i na rok 2021), měsíční sloupkové kalendárium, plánovací kalendář a prostor na poznámky.

 

Kromě těchto typů nabízím také diáře A5 kreativ s vanilkovými listy, které jsou doplněny v každém měsíci dvoulistem určeným pro hračičky a kreativce, kde se mohou výtvarně a nápaditě vyřádit. Navíc je tam místo na poznámky a důležité informace a připomenutí:

 

Listy vanilkové barvy jsou vyšší gramáže (120 g/m2), a proto je svázán širokou kroužkovou vazbou (cca 2 cm) pro pohodlnější otáčení.

 

Moji milí zákazníci, dovolte mi krátkou informaci, týkající se diářů (potažmo všech ostatních mých výrobků). Množí se mi dotazy např., zda bych znovu nevyrobila vyprodaný diář, nebo typ vystaveného diáře příště neudělala s motivem použitým na jiném diáři, nepřidala samolepku, kartonový výsek, nebo naopak něco neubrala atd.

Bohužel nemohu. Fotografie diářů, které mám v prodeji, neslouží jako vzorník; jedná se vždy o konkrétní výrobek, jediný k dispozici. A v devadesáti procentech případů jako jediný zůstane, protože není v mých materiálových možnostech vyrobit duplikát.

Pokud se vám některý diář, deník, zápisník nebo receptář líbí, kupte ho raději ihned (nebo si ho nechte zarezervovat - není problém!). Vyvarujete se tak případnému zklamání, které mě samotnou velmi mrzí.

Děkuji za pochopení :o)!

Způsob dopravy
Deníky, zápisníky, notesy a diáře přepečlivě omotávám fólií a zasílám v protinárazové (bublinkové) obálce nebo v případě potřeby v krabičce doporučeně Českou poštou. Přáníčka si navíc hoví v celofánovém samolepícím obalu odpovídající velikosti. V případě, že si přejete zaslat balíček "do ruky" nebo "na poštu", napište při objednávání tuto informaci do poznámky. Cena zásilky se pak bude odvíjet od aktuálního ceníku České pošty. Na dobírku nezasílám. Děkuji za pochopení.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Kajetaana

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--