Domů Profil prodejce galerie plná nápadů
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 3 hodin.
  • Vápenný Podol, ČR
  • 3693 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (362) 100%
Nadšenci: 450
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3693
Registrace: 16.3.2012
Město: Vápenný Podol
Stát: ČR

galerie plná nápadů

/ Prodávající
Novinky
1097926
19.3.2024 Velikonoční akce 2+1. Vyberte si 3 kusy zboži a platite jen dva, ten nejlevnější ziskate jako darek zdarma. Skladem spousta tašek, pište sz v případě zajmu.

Vítejte na rodinném profilu jituš.k a dcer, kde nabízíme výrobky tvořené s láskou a v souladu s přírodou.

 

   O nás

Většina lidí řeší převážně peníze, ceny zboží a jejich kvalitu. My svoje výrobky nabízíme za cenu materiálu, protože prioritou je zdravá rodina a soudržnost. Ve všem jsme samouci, ale tvoření nás baví, takže provádíme svépomocí i rekonstrukci naší 100-leté chaloupky.

Charakterizuje nás pracovitost, obětavost a spolehlivost. Ochota pomoci je samozřejmostí a osobně razím heslo "co tě nezabije, to tě posílí". Trošku narážím se svou upřímností, ale ta mě provází od dětství, proto ji už neřeším.

Stejně by se dalo napsat " neuč se, život tě naučí" a nejlepší titul jaký lze během života získat je "BABIČKA". Od svých 45 let jsem již dvojnásobná a ten pocit se těžko popisuje, to se musí zažít a všem takové štěstí ze srdce přeji.

 

 

Způsob dopravy
Výrobky zasíláme poštou doporučeně nebo jako balík do ruky. Hodnota poštovného je vždy uvedena za 1 kus či pár zboží, v případě objednávky více kusů může být navýšena, při hodnotě nad 1500,- Kč je zdarma. Výjimku tvoří objednávky do 100,-Kč, kdy bude zboží zasláno jako obyčejné psaní. Možný osobní odběr v Pardubicích, Heřmanově Městci, Chrudimi a okolí.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Zboží

Další zboží od galerie plná nápadů

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--