Domů Profil prodejce veru.veru
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Varnsdorf, ČR
  • 87 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (29) 100%
Nadšenci: 91
Aktivita: aktivní
Prodáno: 87
Registrace: 30.9.2011
Město: Varnsdorf
Stát: ČR
Důležitá informace: Vážení zákazníci, můj obchůdek je vzhledem k časové vytíženosti momentálně uzavřen. Žádné objednávky nejsou nyní přijímány. Děkuji za pochopení.

veru.veru

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Vážení zákazníci, můj obchůdek je vzhledem k časové vytíženosti momentálně uzavřen. Žádné objednávky nejsou nyní přijímány.
Děkuji za pochopení.



Srdečně Vás vítám v mém obchůdku.

 

Ráda bych v něm postupně představila a nabídla výsledky mé rukodělné a výtvarné tvorby.

K různým tvořivým, rukodělným a uměleckým činnostem mám blízký vztah již od dětství. Z této oblasti se volném čase kromě hudby ráda věnuji kresbě a malbě, šití oděvů a různých doplňků a v poslední době zejména  výrobě šperků. Jsem moc ráda za možnost podělit se touto formou o to, co mi přináší radost - bude mi potěšením, pokud si nějaký z mých výtvorů najde cestu až k Vám domů.

Bárka - suchý pastel Madonka - tužka - formát A3 strom - suchý pastel

kelt - žehnajíc krajině - tužka (formát A3) anděl - suchý pastel náděj v noční tmě - tužka (formát A4)

 

V mém obchůdku naleznete zatím zejména ŠPERKY Z POLODRAHOKAMŮ: Různé polodrahokamové minerály mi před časem učarovaly nejen svou krásou, ale i léčivými schopnostmi, které jim jsou připisovány od pradávna, a ke kterým jsou mnozí lidé i dnes vnímaví. Šperk s polodrahokamem tak může člověka nejen zdobit, ale také určitým způsobem podpořit.

 

ametyst - sada šperků tyrkenit - howlit - sada šperků amazonit - sada šperků

lapis lazuli - puzetkové náušničky křišťál - sada šperků karneol - náušnice

 

Při prodeji výrobků z polodrahokamů se mě lidé ptají často na jejich účinky a příslušnost k jejich znamení podle zvěrokruhu:

Ačkoli u každého polodrahokamu uvádím léčivé a posilující účinky, které lze nalézt i v různých publikcích zabývajících se kameny, považuji za nutné zmínit, že žádný kámen neudělá práci na sobě samých za nás. Aplikace drahých kamenů v případě nějakého onemocnění by měly jít ruku v ruce s lékařskou péčí, celkovou očistou organismu a změně postojů, které k onemocnění mohly vést. Léčebné působení kamínků tedy chápejme spíše jako podpůrné.

Také příslušnost kamene k určitým znamením zvěrokruhu by měla být brána spíše orientačně. Není nutné se jí přísně držet. Je možné, že vás přitáhne kamínek, který u vašeho znamení třeba vůbec není zmíněn. Daleko vhodnější je spoléhat se při výběru kamene, či výrobku z něj na své vlastní cítění, které Vám pomůže vybrat, který je pro Vás skutečně vhodný.
_____________

Novinkou jsou pohádkové HANDMADE SUKÉNKY. Všechny jsou ušité z pružného materiálu a tak se dost velikostně přizpůsobí. V pase je guma. Lze nosit s páskem nebo bez něj. Ideální na teplné jarní - letní - podzimní dny.

_____________

S výrobky mě občas najdete také i na různých jarmarcích, řemeslných a místních farmářských trzích:

 

(spolu s "Tvořením od Červenky" na Olomouckém předvánočním Flerjarmarku, 2013)

 

Řemeslné trhy na zámku v Rychnově nad Kněžnou Řemeslné trhy na zámku v Rychnově nad Kněžnou

(historický řemeslný trh na zámku v Rychnově nad Kněžnou, 2012)

 ______________

Při zkoušení mých šperků na trzích se můžete prohlédnout v zrcadlech, zapůjčených z dílny od "Světloslava", jehož výrobky zde na fleru také najdete. :-)

Zrcadla z dílny
_______________

Způsob dopravy
Objednané zboží ZASÍLÁM doporučeně prostřednictvím České pošty po připsání platby na můj bankovní účet. Veškeré zboží vždy řádně balím tak, aby nedošlo k poškození. K výrobkům z polodrahokamů přikládám vždy navíc kartičku s popisem jejich léčivých a posilujících účinků. OSOBNÍ ODBĚR je po předchozí domluvě možný v OLOMOUCI, kde pobývám nyní častěji, než v severních Čechách.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od veru.veru

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--