Domů Profil prodejce annsoriginal
Anna Morávková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha, ČR
  • 118 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (59) 100%
Nadšenci: 216
Aktivita: aktivní
Prodáno: 118
Registrace: 29.9.2011
Město: Praha
Stát: ČR

annsoriginal

/ Prodávající
Novinky
461302
22.12.2015 vánoční pauza :) ode dneška přijaté objednávky budou odeslány až po novém roce. A.


 

 

Mým velkým koníčkem v poslední době je šití. Zaměřuji se především na kabelky, šiju ale i doplňky do bytu nebo pro dětičky, také oblečení. Jsem zapálený samouk, stále se vzdělávám a učím nové věci. 

Své výrobky pouštím do světa jen pokud jsem s jejich zpracováním opravdu spokojená, používám kvalitní materiály, krásné dovozové látky, zajímavé doplňky, spolehlivé výztuhy atd.

 

Ceny výrobků se odvíjí od použitého materiálu, náročnosti zpracování, střihu atd.

! Prosím čtěte vždy pozorně popisky u jednotlivých položek, pokud Vám není něco jasné, pište, odpovím Vám vnitřní poštou. 

  

Co vidíte zde v obchůdku je jen malá část toho, co šiji nebo jsem již ušila...do bytu polštáře, prostírání, dekorace, různé tašky, obaly na notebooky, mobily, i flétny, nejrůznější kapsičky, kosmetické tašky, hračky a nově také sukýnky, úpletové šaty a trička........to vše se však sem na web bohužel nestihne dostat Smějící sePostupně budu plnit fotogalerii.

 

ŠITÍ NA PŘÁNÍ

Moc ráda šiju na přání, takže se nebojte ozvat a já se pokusím Vaše představy zrealizovat. Můžeme se dohodnout na jiné velikosti, barvě, látce či materiálu použitém na kabelce. Dodací lhůta v tomto případě záleží na mé pracovní vytíženosti, vždy Vám dám dopředu vědět.

 

ÚDRŽBA

Šiji z kvalitních, stálobarevných, bavlněných látek a syntetické kůže-koženky.

Výrobky, které jsou pouze látkové, je možno prát v pračce na jemný program. Poté se nechají volně uschnout a žehlí se bez napařování na střední stupeň.

Koženkové výrobky nebo tašky „půl na půl“ se perou pouze ručně, koženku stačí otřít vlhkým hadříkem. Koženka nesmí přijít do kontaktu s žehličkou, spálila by se!

 

DODÁNÍ A PLATBY

  • Vaši objednávku můžete uhradit buď převodem na účet nebo platbou přes PayPal účet. Můžeme domluvit i poslání na dobírku, vždy mě ale předem kontaktujte zprávou přes Fler, ať domluvíme podrobnosti a ať nečekám na platbu na účet.
  • Pokud na odeslání spěcháte a potřebujete mít zboží doma k určitému datu, kontaktujte mě a já udělám, co bude v mých silách.
  • Balíček poté odešlu Českou poštou, pečlivě balený v bublinkové obálce nebo krabici.
  • Objednané zboží, které je ihned dostupné, posílám co nejdříve po připsání částky na účet, nejdéle však do tří dnů. U zboží šitého na přání bude dodací doba podle domluvy, vždy Vás budu informovat o průběhu.
  • Na poštu nestíhám chodit každý den, a tak se mi ne vždy podaří odeslat hned v den přijetí platby.(Pošta totiž mnohdy zavře dříve, než se dostanu z práce :-) 
  • Základní poštovné je vždy uvedeno u jednotlivého zboží. Při přijímání objednávky ho ale můžu změnit podle druhu a velikosti objednaného zboží, může se tedy snížit i mírně zvýšit.

 

Zde se dostanete na můj první profil zde na fleru, kde nabízím šperky, bižuterii a doplňky.

Způsob dopravy
Zboží pošlu pečlivě zabalené Českou poštou, základní poštovné je uvedeno vždy u výrobku, ale upravuji ho při přijímání objednávky, záleží na velikosti či počtu kusů. Posílám nejdéle 3 dny po přijetí platby. Do zahraničí posílám také, poštovné pak upravím individuálně, základní je nastaveno na 145 Kč. Pro podrobnější info se mrkněte do profilu, děkuji:) Nově lze také platit přes PayPal účet!
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od annsoriginal

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--