Domů Profil prodejce Daniela Roudna
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 7 hodin.
  • Hostinné, ČR
  • 278 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (124) 100%
Nadšenci: 575
Aktivita: aktivní
Prodáno: 278
Registrace: 18.12.2008
Město: Hostinné
Stát: ČR

Daniela Roudna

/ Prodávající
Novinky
670524
9.11.2017 17.listopadu můžete mou novou kolekci stříbrných šperků viět v Hostinném na akci Trh pod Obry 10-17 hodin. těším se na Vás Daniela R.


 

Jsem zlatnice.Studovala jsem v Praze obor zlatník klenotník,  maturovala jsem dálkově  v roce 2000 a během svého studia jsem byla na praxi v uměleckém družstvu Soluna, později Solunka, kde jsme se naučili mnoho zlatnických technik od historických zlatnických technik až po faserský kurs a zasazování diamantů. Od Roku 1997 pracuji v oboru zlatník-klenotník,  vyrábím  ze stříbra i zlata.

Šlápnul vedle

Oblíbila jsem si především historické zlatnické techniky, jako je filigrán a granulace. Polodrahokamy jsou fascinující výzvou ke stvoření něčeho unikátního, jedinečného , tak aby byla zachována dokonalost toho, co už příroda stvořila!!!!

Šperky z mého atelieru jsou už 7 let certifikované pod značkou "Krkonoše-original produkt.".Získala jsem 3.místo na celorepublikové soutěži pro zlatníky do 10let po ukončení studia a v současné době pracuji soukromě v ateliéru v Podkrkonoší v Dolní Olešnici.

 

Inspiraci nechávám proudit tam, kam je potřeba, s otevřeným srdcem propůjčuji své ruce k tomu, aby mohly vzniknout šperky pro Vás. Svou práci miluji a věřím, že se tak energie dostane i k Vám. Ať se Vám můj obchůdek líbí a pohladí duši.

Nejen při práci používám techniku Reiki- harmonizující energie 3. stupně . Moc děkuju všem svým zákaznicím a příznivcům za odezvu a návštěvu tady.

Ráda vyrobím Váš šperk na přání...

 

Daniela R {#emotions_dlg.rose2}

 

Způsob dopravy
pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Daniela Roudna

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--