Domů Profil prodejce maposka
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha-východ, ČR
  • 10638 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (284) 100%
Nadšenci: 676
Aktivita: aktivní
Prodáno: 10638
Registrace: 2.5.2011
Město: Praha-východ
Stát: ČR
Důležitá informace: Cena u metráže je za 10 cm. 1 ks= 10 cm. Minimální odběr pro metráž je 30 cm = 3ks.Prodáváme i na jiných místech-zboží tedy může být vyprodané.

maposka

/ Prodávající
Novinky
782146
25.1.2019 Vloženy nové precuts, také nová kategorie - QUILT KITS

Dobrý den,

Vítejte v mém obchůdku Usmívající se

Jmenuji se Magda. Jsem matkou skoro dospělého syna a docela obyčejná "kancelářská krysa". Již od dětství jsem ráda pletla, háčkovala, vyšívala a hlavně šila - nejdříve na sebe, pak i na syna, dokud byl malý. Ale po návratu zpět do práce najednou na koníčky nějak nezbýval čas ani nálada - až najednou po 15ti letech jsem objevila patchwork a jako by přišlo obrození a já opět šiju pro radost, ale protože jsem zaměstnaná, nezbývá mi bohužel tolik času kolik bych si představovala :-).

Šiji převážně ze zahraničních látek určených na patchwork (jsou měkčí, hustější a rychleji schnou). Všechny látky předepírám na 40 stupňů z důvodu vysrážení. 

Od května 2017 prošívám své výrobky na rámu, profesionálním quiltovacím strojem JUKI TL2200 QVP.

 

 


 

 Péče o patchworkové výrobky

Patchworkové výrobky jsou ušity ze 100% bavlny, předem seprané a vyžehlené. Perte vždy ve vodě do 40°C, nejlépe v pracím prostředku určeném pro jemné prádlo – pomůže zachovat barvy. Můžete prát i v pračce, ale na šetrný program nebo program pro ruční praní a ždímání na max. 800 otáček. Patchwork je ušit z mnoha částí různých velikostí a tvarů a mohlo by dojít k poškození při nešetrném zacházení. Nikdy nesušte na přímém slunci.Patchwork můžete žehlit na 2.stupeň. Pokud patchworkový výrobek zrovna nepoužíváte, není vhodné jej překládat. Vznikly by neodstranitelné záhyby. Nejvhodnější je jej srolovat a uložit na místě bez přímého slunečního a tepelného záření.

 

Budu moc ráda, když se Vám mé výrobky budou líbit, udělají Vám radost a budete se snad i vracet Usmívající se

 

TOPlist

Způsob dopravy
Cena u metráže je za 10 cm.Při objednání více kousků bude poštovné přepočítáno dle celkové hmotnosti a uvedeno při potvrzení objednávky. Zboží je baleno podle druhu a množství, od toho se odvíjí také výše poštovného. V Praze je možné po dohodě předat zboží osobně.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od maposka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--