Domů Profil prodejce VERDELIN
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 minut.
  • Praha 3, ČR
  • 1149 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (251) 100%
Nadšenci: 553
Aktivita: aktivní
Prodáno: 1149
Registrace: 1.5.2011
Město: Praha 3
Stát: ČR

VERDELIN

/ Prodávající
Novinky
1094209
18.2.2024 pánské kapesníky s monogramem na přání třebas k prvnímu výročí svatby

Abyste se mohli co nejdéle těšit z krásy zakoupených šperků, tak je zde několik rad a pravidel, jak se správně o ně starat, jak je udržovat a uchovávat, aby Vám vydržely co nejdéle, dodržujte jedno základní pravidlo:

ŠPERK OBLÉKEJTE JAKO POSLEDNÍ, ALE SVLÉKEJTE JAKO PRVNÍ! Vyhnete se v tomto případě nejčastějšímu mechanickému poškození šperku, který se může přihodit při svlékání svršků.

Další pravidla při nošení šperků:

Bižuterie je křehká - při neopatrném zacházení se může poškodit nebo rozbít.  Především v případě prstenů a náramků chraňte bižuterii před kontaktem s tvrdými předměty.

* Šperky sundávejte před koupáním, sprchováním, mytím nádobí a podobnými činnostmi, při kterých šperk přichází do styku s vodou.

* Dále se vyvarujte kontaktu s chemickými a jinými vlivy - působením některých parfémů, krémů, mořské vody, chloru a jiných chemikálií může dojít k poškození povrchové úpravy šperků.

* Šperky sundávejte  před spaním, sportováním a nevystavujte šperky fyzické námaze - zabráníte tím mechanickému či povrchovému poškození šperku.

Životnost a krásu šperků prodloužíte, když budete uchovávat bižuterii v krabičce nebo v uzavíratelném sáčku, nejlépe oddělených od ostatních šperků, a na tmavém místě - nevystavuje skladované šperky přímému slunečnímu světlu apod.

* Šperky je možné čistit LEHCE navlhčeným hadříkem.

Abyste se dlouho mohli těšit z krásy a užitku šitých věcí, tak je zde několik rad a pravidel, jak se správně o ně starat, jak je udržovat a uchovávat, aby Vám vydržely co nejdéle.

KALHOTKY - denní záležitost. Některé s krajkou. Ideálně vložit do pytlíku do pračky a prát šetrně maximálně na 30°C, nikdy nepoužít sušičku nebo ručně praní.

KAPSIČKY - záležitost denního používání a proto může dojít velmi rychle k ušpinění. Doporučuji prát se zapnutým zipem, na jemný program praní (v pračce) nebo ručně. Teplota vody 30°C, rozhodně nepoužívat sušičku. Pokud je nutno vyžehlit, tak stačí na druhý stupeň.

KABELKY - Látkové kabelky jsou po dohotovení impregnovány, jsou pak lépe odolné proti běžné špíně. Doporučuji prát v ruce, spíše ve vodní lázni a lehce promačkávat. Stále udržovat tvar. Vyvarujte se tření látek o sebe. Rozhodně nepoužívat sušičku. Pečlivě dbejte na vytvarování ještě mokré kabelky, můžete tím předejít případnému žehlení. Pokud je nutno vyžehlit, tak stačí na dva puntíky. Žehlit opatrně, ideálně na rukávníku. Při žehlení POZOR na koženkové doplňky (ucha, zapínání atd.) ty žehličku nesnášení a může dojít k trvalému poškození. Koženkové / kožené části otírejte vlhkým měkkým hadříkem. Rozhodně se nelekejte zdánlivé "náročnosti", tato procedura Vám nezabere déle než 15 minut a udržíte svoji kabelku déle krásnou.

DEKY - Jemné praní v pračce, max 40°C. Určitě věnujte pozornost výběru pracího prostředku, ten by měl být bez bělícího účinku. Deky mají rády sušení v rozloženém stavu, ideální místo je na sušáku.

Užívejte svoje vybrané zboží dlouho krásné.

Způsob dopravy
Zboží zasílám v obálce nebo v krabici. (někdy může být obalový materiál recyklovaný nebo šitý).
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od VERDELIN

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--