Domů Profil prodejce Darbucha
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 15 minut.
  • Praha 8, ČR
  • 4780 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (815) 100%
Nadšenci: 840
Aktivita: aktivní
Prodáno: 4780
Registrace: 20.3.2011
Město: Praha 8
Stát: ČR

Darbucha

/ Prodávající
Novinky
1084364
30.11.2023 Vážení zákazníci, objednávky s doručením do Vánoc přijímám do neděle 3.12.2023. Poté budou dostupné už jen kousky skladem s doručením "co nejdříve", ale záleží na dopravcích. Máte-li zájem, neváhejte, objednávejte.

Vítám Vás ve svém krámku, kde nabízím dřevěné dárkové předměty a dekorace všeho druhu. Dřevomalba je hlavní náplní mého volného času a moc mě těší Váš zájem o mé výrobky.

Máte-li dotaz nebo konkrétní přání, neváhejte mě kontaktovat. Zboží mohu doplnit nápisem nebo vyrobit v jiné barvě. V případě speciálních přání se snažím vyhovět, pokud časové možnosti dovolí.

Všechny výrobky začišťuji brusným papírem a poté maluji zdravotně nezávadnými akrylovými barvami, které mají atest pro použití na dětské hračky a atest pro styk se suchými potravinami.

V detailech se zboží může mírně lišit od nafoceného produktu, jak bývá u ruční práce zvykem. Pokud se vám líbí některý z již prodaných výrobků, mohu pro Vás vytvořit podobný. Sháníte-li dárek na poslední chvíli, můžete vybírat z kategorie "Ihned k odběru".

Děkuji za Vaši přízeň,

Dana

_______________________________________________________________

V mojí nabídce najdete:

Svatební zboží 

- pokladničky, krabičky na peníze, krabičky na prstýnky a truhly. Sháníte-li svatební dar na poslední chvíli, můžete nahlédnout do kategorie "Ihned k odběru - svatební".

 

 

 

 

Pokladničky pro děti s vysouvacím dnem

 

 

Stojánky na tužky a pastelky

 

Hodiny s plynulým chodem vteřinové ručičky (netikají, neruší)

 

 

    

Krabičky na kapesníčky s vysouvacím dnem, šperkovnice a další krabičky

 

       

Jmenovky na dveře, magnetky a další...

 

  

Vážení zákazníci,

jak mi ukládá zákon, informuji Vás o průběhu obchodu pomocí obchodních podmínek. Vězte však, že to nejlepší pro naši spolupráci je domluva. Budete-li mít nějaké přání ohledně výroby nebo zaslání zboží, neváhejte komunikovat. Budu se maximálně snažit vyhovět Vašim představám a potřebám.

Pokud na zboží spěcháte, napište mi termín, do kdy potřebujete mít zboží doma a vymyslíme spolu nejlepší způsob odeslání zboží, aby vyhovoval oběma stranám a zboží bylo doručeno včas.

Pokud potřebujete posečkat s platbou, napište, domluvíme se.

Pokud jste si nákup rozmysleli až po objednání (před platbou) a o zboží již nemáte zájem, napište. Objednávku zruším, hlavu neutrhnu. Zrušení objednávky po platbě však už není možné. Zboží je často vyrobené vám na míru (barvy, nápisy) a tím pádem jinde neprodejné.

A na závěr mám prosbu. Zkontrolujte si po sobě osobní údaje, které zadáváte při nákupu. Jméno a adresu prosím včetně diakritiky, usnadňuje to přepravci doručování. Správnost e-mailové adresy a telefonního čísla je důležitá pro komunikaci se mnou i s přepravcem.

Děkuji.

A teď již oficiálně:

 

Obchodní podmínky

Tyto obchodní podmínky představují ujednání mezi kupujícím a prodávajícím:

Dana Sadilová, IČO 01828045

Kupující zasláním objednávky stvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami.

1. Uzavření kupní smlouvy

Kupující objednává zboží zasláním objednávky přes internetový obchod Fler.cz. Kupní smlouva vzniká v okamžiku potvrzení objednávky prodejcem. Kupující je o potvrzení informován e-mailem na adresu, kterou uvedl při nákupu. Prodávající má právo upravit objednávku, pokud není požadované zboží v daném množství dostupné. O této skutečnosti bude kupujícího informovat, aby se domluvili na konečné podobě případně zrušení objednávky.

2. Platební podmínky

Platbu za zboží hradí kupující předem na bankovní účet prodávajícího. Platební údaje (číslo účtu, částku a variabilní symbol) obdrží kupující e-mailem ihned po potvrzení objednávky prodejcem. Kupující je povinen uhradit zboží do 7 dnů od obdržení platebních údajů.

3. Dodací podmínky

Prodávající uvádí u každého zboží dostupnost zboží, což je doba, za kterou bude zboží připraveno k odeslání (vyrobeno). Prodávající se zavazuje odeslat zboží do 3 pracovních dní od dostupnosti. Způsob dodání zboží si volí kupující z nabízených způsobů uvedených u vystaveného zboží. Prodávající nabízí tyto způsoby doručení:

  1. Českou poštou službou „doporučené psaní“, které bude doručeno obvykle do 5ti nejdéle však do 10ti pracovních dní od odeslání na adresu, kterou kupující uvedl při nákupu. Pokud nebude kupující při doručování zastižen, bude zásilka uložena na jeho poště.
  2. Českou poštou službou „balík do ruky“, který bude doručen do dvou pracovních dní od odeslání na adresu, kterou kupující uvedl při nákupu. Pokud nebude kupující při doručování zastižen, bude zásilka uložena na jeho poště.
  3. Českou poštou službou „balík na poštu“, který bude doručen do dvou pracovních dní na poštu kupujícího, kde bude připraven k vyzvednutí.
  4. Přes Zásilkovnu na jedno z jejích výdejních míst, kde bude připraven k vyzvednutí. Výdejní místo si zvolí zákazník ze seznamu při objednávání. Zásilkovna doručuje zpravidla do dvou pracovních dní. Úložní doba je 7 dní.

U zboží jsou uvedeny pouze ty způsoby dodání, které jsou pro dané zboží možné (odvíjí se od ceny, rozměrů a váhy zboží). Pokud kupující objedná více kusů zboží, má prodávající právo změnit vybraný způsob dodání dle povahy (ceny, rozměrů a váhy) objednaného zboží celkem.

Cena dopravy je vždy uvedena u zboží a liší se podle způsobu doručení. Cena zahrnuje přepravné (vychází z ceníku České pošty a z ceníku Zásilkovny) a balné.

O odeslání zboží bude kupující informován e-mailem na adresu, kterou uvedl při nákupu. O uložení zásilky na poště nebo výdejním místě Zásilkovny bude kupující informován přepravcem (Českou poštou nebo Zásilkovnou) formou SMS na telefonní číslo, které uvedl při nákupu.

4. Odstoupení od smlouvy a vrácení zboží

Kupující má právo do 14 dnů od doručení zboží od smlouvy odstoupit a zboží vrátit (a to i bez udání důvodu). Kupující nemůže odstoupit od kupní smlouvy, pokud bylo zboží na jeho přání vyrobeno, nebo upraveno (zakázková výroba).

Kupující je povinen před vrácením zboží o tomto prodejce písemně informovat (zprávou do interní pošty v systému Fler.cz).

Zboží musí být vráceno nepoškozené, bez vad způsobených užíváním a bezpečně zabalené, aby nedošlo k jeho poškození při přepravě.

Při vrácení zboží zpět prodejci, není možné ho zasílat na dobírku.

Částka za zakoupené zboží bude kupujícímu vrácena neprodleně ihned po doručení zboží prodávajícímu. Náklady spojené s dopravou vráceného zboží hradí kupující.

Mezi nejoblíbenější zboží z mojí nabídky se řadí svatební pokladničky. Protože se množí dotazy, sepsala jsem pro vás návod, jak objednat kasičku, aby byla podle Vašich představ.

1. Vyberte si velikost pokladničky.

V současné době nabízím tři různé velikosti: malou, střední a velkou. Rozměry jsou uvedené u zboží. Pro představu velikosti můžete navšívit můj blog.

2. Vyberte si zdobení pokladničky.

Zdobením pokladničky jsou myšleny doplňkové výřezy. Nejčasněji na kasičky přidávám postavičky ženicha a nevěsty a nebo dvě srdíčka. Na přání mohu zdobit i kvítky, čtyřlístky nebo tiskem obrázku.

3. V tomto kroku již můžete objednat kasičku, která má Vámi požadovanou velikost a Vámi požadované zdobení. Cena se totiž odvíjí od těchto dvou veličin. Barva pokladničky a počet nápisů již cenu neovlivňuje, můžete tedy směle objednat nafocenou modrou kasičku a chtít fialovou apod.

4. K objednávce do poznámky připište:

Jakou chcete barvu podkladu (většinou bílá) a barvu žíhání (většinou koresponduje s barvou svatby).

Jaký chcete nápis navrch pokladničky, jaké nápisy zepředu (většinou jména novomanželů a datum svatby), případně jaké nápisy zespodu (většinou věnování).

Vaše speciální požadavky jako je rozmístění postaviček: u sebe a text vedle nebo od sebe a text mezi nimi, dále barvu vlasů, brýle, dlouhé vlasy nevěstě apod.

5. Zkontrolujte své údaje a směle objednejte. Budu se těšit.

Způsob dopravy
Možnosti dopravy jsou uvedené u konkrétního zboží. Liší se dle povahy zboží (cena, rozměry a váha).

Způsoby dopravy:
1. Českou poštou jako doporučené psaní.
3. Českou poštou jako balík do ruky.
4. Českou poštou jako balík na poštu.
5. Zásilkovnou na výdejní místa.

Výše poštovného uvedená u zboží platí v případě zaslání jednoho kusu. Při zakoupení více předmětů poštovné upravuji dle ceníku České pošty nebo dle ceníku Zásilkovny. __________________________________________________________________ Zásilky odesílám do tří pracovních dnů od dostupnosti. Dostupnost je doba, za kterou je zboží připravené k odeslání (vyrobené) a je vždy uvedena u zboží. __________________________________________________________________ Zboží pečlivě balím do bublinkové folie a následně do pevné krabice vystlané výplňovým materiálem (noviny, igelit, pěnové kroužky). __________________________________________________________________

SEO optimalizace
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Zboží

Další zboží od Darbucha

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--