Domů Profil prodejce ARANŽOVÁNÍ
Kateřina Slabíková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Valašské Klobouky, ČR
  • 2052 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (675) 100%
Nadšenci: 2392
Aktivita: aktivní
Prodáno: 2052
Registrace: 15.3.2011
Město: Valašské Klobouky
Stát: ČR

ARANŽOVÁNÍ

/ Prodávající
Novinky
917957
1.12.2020 Vánoční kampaň vánoce na fléru s 15% slevou na všechno zboží od 1.12 2020 - 3.12. 2020

Květiny jsou jedním z nejkrásnějších vyjádření lidských citů, vztahu ke kráse, poezie duše.
Darovat květinu znamená postavit most od srdce k srdci.

Vítám Vás ve svém obchůdku!

Mojí velkou radostí jsou kytky, květinky, prostě všechno, co krásně voní. Miluji jejich barvy, tvary a vůně. Inspiraci nacházím v přírodě a okolí. Vyrábím dekorace jak ze sušených květin a přírodního materiálu, tak z umělých, papírových a látkových květin. Moje pocity a zážitky se odrážejí na mé tvorbě, proto zde můžete vidět pestrou škálu výrobků. Aranžmá z květů proteplí Váš domov a poskytne mu kouzelnou atmosféru po dlouhou dobu.
Račte vstoupit do mého světa plného kytiček...

Pokud se chcete o mně dozvědět víc, tady je se mnou videorozhovor ve Fler MAGU a rozhovor

Praktickou radu na údržbu sušených dekorací najdete zde

Veškeré dekorace včetně fotografií jsou autorskou tvorbou a jsou tak chráněny dle zákona autorskými právy!


Dekorace vyrábím i na zakázku, dále můžu na přání vyrobit svatební dekorace na auto, kytice a ozdoby na cylindr z kvalitních látkových květin, vše podle přání zákazníka.

 

 

 

Určitě jste šli kolikrát kolem výlohy s dekoracemi ze sušeného materiálu, kde Vám padl do oka nějaký hezký věneček nebo různá aranžmá se sušinou. Nebo se Vám zalíbila nějaká dekorace, kde jste ji viděli jen na obrázku, neměli jste možnost si na vlastní oči výrobek prohlédnout a od koupě Vás odrazovalo to, že vlastně ani nevíte, jak dlouho takové aranžmá vydrží.

Určitě záleží, kde takové aranžmá umístíme a jak chceme, aby nám dlouho vydrželo. Zda je to jen na určité roční období nebo chceme, aby vydrželo co nejdéle. Pokud dekoraci vystavíme venku nebo doma, kde svítí sluníčko, barvy nám časem vyblednou. Také déšt sušeným květinám neprospívá, kde časem dojde k znehodnocení materiálu.

Sušené květiny nejsou náročné na údržbu, před zakoupením jsou naimpregnovány speciálním sprejem na sušené květiny. Impregnace odpuzuje prach a zvyšuje pevnost sušených květin. Je vhodné impregnaci jednou za čas obnovit. Sprej se dá zakoupit v květinářství a zahradnických potřebách.

Dekorace z látkových, umělých a pěnových květin nejsou tak náchylné jako sušené květiny. Jsou mnohem trvanlivější a odolnější než sušené květiny.

Při vhodném zacházení se můžete z dekorací těšit dlouhou dobu.

Dekorace z obilí

Vyrábím hodně dekorací ze sušeného obilí. Pokud dekoraci z obilí umístíte doma, může se stát, že se vám v něm objeví moli, kteří ho mají rádi. Na některém klásku může být nějaký zárodek. Obilí pěstuju doma, proto nejsou používány žádné chemické přípravky. Proto se nelekejte, když se nějaký mol objeví. Jsou neškodní a určitě není potřeba dekoraci vyhazovat. Dejte ji do sáčku a vložte na jednu, případně dvě noci do mražáku nebo v zimě na mráz. Dekoraci se nic nestane a zničíte tak zárodky, které v mrazu nepřežijí.

 

 
Popis:

Je určen na úpravu sušených květin a vazeb ,udržuje svěží barvy a zlepšuje celkově vzhled . Je parfémován citrusovým parfémem, práce s tímto sprejem je tedy příjemná.

Balení - sprej 600 ml.

Přípravky neobsahují žádné nebezpečné a škodlivé látky a pokud se s nimi pracuje dle návodu, nehrozí žádné jiné nebezpečí.
 
 
Popis:

Je učen na ošetřování umělých a hedvábných květin.Zbavuje je prachu a oživuje barvy. Ošetřené květiny odpuzují prach a vypadají svěže. Vynikající přípravek pro Vaši domácnost.

 

 

Způsob dopravy
PPL - při dodání zboží dávám přednost PPL službě. Zboží zasílám následující den po přijetí částky, kde dodání je do druhého dne na uvedenou adresu. Balík bude doručován jako křehké zboží. Jste předem informováni a můžete si změnit adresu dodání, čas, případně den doručení. Česká pošta - balík do ruky nebo na na poštu. V ceně poštovného je pouze pojištění, příplatek křehké by jste si museli připlatit. Poštovné závisí od velikosti balíku, proto v případě objednávky cena za poštovné bude upravena. Poštovné u české pošty výrazně zdražilo, kde výpočet ceny balíku se řídí dle rozměru krabice. Pro slovenské zákazníky mám zřízený Fio účet, kde neplatíte žádné poplatky za převod.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ARANŽOVÁNÍ

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--