Domů Profil prodejce Věra Anastázie Havlíčková
  • aktivní prodejce od r. 2011
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Vranová Lhota, ČR
  • 191 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (75) 100%
Nadšenci: 350
Aktivita: aktivní
Prodáno: 191
Registrace: 10.3.2011
Město: Vranová Lhota
Stát: ČR
Důležitá informace: Při koupi jakéhokoliv výrobku je dáreček zdarma:)

Věra Anastázie Havlíčková

/ Prodávající
Novinky
922751
23.12.2020 Drazí milý krásné pohodové vánoce dle vašich představ hlavně v okruhu svých milovaných. Večer pár dárků které potěší,plně bříško od dobrůtek a legraci s dětmi. Děkuji za vše. A prosím ať je rok 2021 lepší

Jsem máma tří malých dětí. Prvorozený Vítek se narodil s Downovým syndromem a v prosinci oslaví již 6 let. Ušli jsme společně dlouhou a občas náročnou cestu. Pořád je toho hodně co musíme trénovat a učit se. Ale je to náš pan učitel který nás učí novému pohledu na svět a hlavně trpělivosti. A pak máme syna druhého tomu jsou 3 roky a je to velký hnací motor pro svého bratra. Takže jsem vytížená na sto procent a tvořím po nocích a to jen tehdy když nejsem totálně unavená. Čerstvě máme ještě třetího chlaoecka tomu je dnes měsíc. Na fléru jsem začínala s háčkováním bohužel to z časových důvodů již nejsem schopná dělat, proto se věnuji teď papírovým věcem(přáníčkům,obálkám, albumům atd.) Moc děkuji za návštěvu nebo  komentář.

image

Způsob dopravy
Dle tarifů české pošty. Podle velikosti výrobku možnost zabalit do bublinkové obálky, menší nebo větší krabičky. Podle toho se samozřejmě odvíjí cena poštovného.
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Zboží

Další zboží od Věra Anastázie Havlíčková

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--