Domů Profil prodejce Stefi
  • aktivní prodejce od r. 2008
    Reaguje na objednávky obvykle do 14 hodin.
  • České Meziříčí, ČR
  • 106 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (34) 100%
Nadšenci: 212
Aktivita: aktivní
Prodáno: 106
Registrace: 27.11.2008
Město: České Meziříčí
Stát: ČR

Stefi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Srdečně vás tu vítám!!!

Doufám, že se vám v mém obchůdku bude líbit...

Zabývám se ikonopisectvím a krom toho ráda kreslím - ze všeho úplně nejraději koně. Najdete zde tedy ikony, obrazy a kresby, ale též drobnosti jako gratulace, kondolence a dárkové visačky s autorskými kresbami, jejichž tvorba je momentálně můj oblíbený způsob relaxace. Úplně vše jsou originály, žádné tisky Usmívající se Dále zde najdete zrcátka, brože a ozdobné knoflíky vyrobené dle mých návrhů, jejichž základ tvoří moje akvarely nebo kresby.

Ikony tvořím tradiční technikou: vaječnou temperou na dřevěné desce. Zlatím plátkovým zlatem, většinou 24 kar, které s oblibou kombinuji i s dalšími druhy. Přikládám pár ukázek ikon již umístěných v soukromých sbírkách. Některé se podívaly i do zahraničí, dál než se to kdy povedlo mě fyzicky :-) (Španělsko, Švýcarsko, Malta, Izrael).

 




Zakázková malba: Co se týče námětu ikon, je možné se domluvit na jakémkoli biblickém tématu nebo světci i na formátu. Je však nutné počítat s tím, že i s objednáním  požadované desky, s její přípravou a následně se zlacením a vlastní malbou budu mít poněkud delší dodací lhůty, např. ikony 10x15 cm 3 týdny, u formátu A3 cca 8 týdnů. Pokud si budete přát ikonu zafixovat přírodním lakem odpovídajícím původní ikonopisné technice, je třeba připočítat k tomu další zhruba 2 měsíce kvůli schnutí malby. Stačí-li Vám lak umělý, není tak dokonalé proschnutí nutné.

   

  

 

Také na kresbě se můžeme domluvit, nakreslím Vám portrét, koníka nebo jiné oblíbené zvířátko dle Vašeho přání - tužkou, tuší nebo suchým pastelem. Na ceně se můžeme dohodnout vnitřní poštou, hotovou kresbu pak pověsím na fler a dám zprávu :-)

Ráda pro Vás zhotovím na přání i gratulaci nebo dárkovou visačku. 

Nakupující zvu též do tohoto klubu, kde je možno shlédnout nejžhavější novinky :)

Způsob dopravy
Ikony zašlu doporučeně a s patřičným pojištěním, v bublinkové folii nebo v jiném ochranném obalu. Většinu obrázků posílám jako "křehké", čímž bych ráda objasnila vyšší cenu poštovného. Případně je možné domluvit se na osobním předání. Menší obrázky na papíře zašlu doporučeně v obálce zabalené tak, aby nedošlo k pomačkání, větší kresby v tubusu, případně s klipovým nebo dřevěným rámem. Zboží v ceně do 30,-Kč zasílám obyčejně, nikoliv doporučeně, aby poštovné nebylo nakonec vyšší než cena výrobku. Samozřejmě je možné dohodnout se jinak, budete-li mít specielní přání ohledně dopravy, prosím napište.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Stefi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--