Kontakt Zboží
Hodnocení: (16) 100%
Nadšenci: 256
Aktivita: aktivní
Prodáno: 31
Registrace: 28.11.2010
Město: Dobsina
Stát: Slovensko

Hodnocení uživatele

  • Jasra / 11.3.2016
    Rychlost dodávky na jedničku (s hvězdičkou!) a prstýnek je ve skutečnosti snad ještě hezčí než na fotce! Děkuji a do Vašeho obchůdku určitě zase někdy zavítám :)
  • kozík / 5.11.2013
    velmi děkuji!přívěšek je krásný!
  • Alexandra 11 / 11.9.2013
    Môžem všetkým odporúčať!!!Skvelá spolupráca, rýchlo vybavené. Vďaka Agalis
  • marie58 / 16.4.2013
    Dokonalost sama a společně s naušničkami úžasné. Děkuji za milou a vstřícnou spolupráci.
  • marie58 / 16.4.2013
    Krásné naušničky:) Děkuji
  • Moni.Gahan / 8.4.2013
    Krásné naušnice, děkuji za obchůdek. Máte zlaté ručičky. S pozdravem Monika.
  • homosapiens04 / 3.4.2013
    velmi spokojena
  • Siema / 17.10.2012
    Nádherné. Děkuji za rychlost a milé jednání :-)
  • heda design / 1.10.2012
    Moc krásný, už je se mnou :-) radost veliká! Děkuji.
  • IVAN196 / 30.8.2012
    Prstýnek předčil má očekávání, je opravdu moc krásný. Už se těším, jak s ním budu oslňovat :-) děkuji.
  • The Centre / 2.8.2012
    Náušničky jsou naprosto dokonalé a precizně udělané, jsem s nimi i s milým a velmi příjemným obchodem s paní Andrejkou velice spokojená a všem vřele doporučuji :-). Zároveň se velmi omlouvám za pozdní hodnocení a určitě nenakupuji naposledy :-).
  • Dylan / 20.6.2012
    Moc děkuji, naušničky jsou krásné. Doporučuji
  • Srí Lanka / 20.1.2012
    Precizně zpracované šperky, které ve skutečnosti vypadají lépe než na fotografiích, což se jen tak nevidí! Opravdu krásná práce. Děkuji a určitě doporučuji!
  • jino / 19.1.2012
    Velká spokojenost, děkuji.
  • ada366 / 17.12.2011
    Krásné:-) Děkuji a doporučuji!
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím