Kontakt Zboží
Hodnocení: (178) 100%
Nadšenci: 771
Aktivita: aktivní
Prodáno: 268
Registrace: 16.11.2008
Město: Kolín
Stát: ČR
Moji milí příznivci, srdečně vás zvu do mého květinového království, kde na vás čeká spousta podzimních, ale i vánočních dekorací. Přijďte si vybrat tu svou. Těším se na Vás :o)

Hodnocení uživatele

  • Anet89 / 25.9.2019
    Naprostá spokojenost , rychle dodání i komunikace
  • z.kacirkova / 19.9.2019
    Děkuji za krásnou dekoraci a velmi vstřícný přístup. Přišlo poštou v pořádku a velmi rychle. Určitě všem kupujícím doporučuji.
  • alena / 19.9.2019
    Kytka je jako vždy překrásná a přesně dle mých představ. Jarunko jsi božíííí. Děkuji moc. Prodávající doporučuji. Je úžasná a hlavně má představivost a cit pro svoji krásnou práci. :o)
  • Martina Srbová / 13.9.2019
    Jsem velice spokojená,zboží doručeno rychle a v pořádku.Příjemná komunikace děkuji moc.
  • zuuzas / 6.9.2019
    Krásná dekorace na stůl.Dekuji za perfektní balení.
  • Renata07 / 4.9.2019
    Opravdu překrásné věnce, vkusné, ale bohatě zdobené. Květy jsou zcela reálné, barvy přirozené. Opět velká spokojenost, velké nadšení. Nákup vřele doporučuji.
  • Renata07 / 3.9.2019
    Opravdu krásná, velká a bohatá kytice ve stylovém džbánu. Vypadá jako živá,květy jsou plné a bohaté. Kombinace s kovovým džbánem je super. Druhá vazba rovněž něžná a romantická. Opět výborný nákup. Moc děkuji.
  • Beauty Flowers / 2.9.2019
    Přenádherný věnec, úžasná komunikace a bleskové dodání! Určitě doporučuju a přeji hodně spokojených zákazníků!
  • alena.kohutova / 23.8.2019
    Krásná práce, krásný věnec, splnil přesně moje očekávání a už- velmi jemně a decentně- zdobí naše vchodové dveře. Děkuji a doporučuji. Alena
  • Katka0302 / 19.8.2019
    Vřele paní Jarušku doporučuji. Věneček je nádherný, odeslání přímo bleskové :-) Těším se na další nákup :-)
  • moooc krásné věnce a parádní dekorace
  • darrem / 7.8.2019
    Venečky krásné, rychlé dodání, moc děkuji.
  • esme5 / 5.8.2019
    spokojenost všestranná a opakovaná - moc ráda doporučuji
  • alena / 5.8.2019
    Tak tady vždy moc ráda píšu hodnocení, protože výrobky od paní Jarunky jsou krásné a vkusné. Velmi ji doporučuji. Jaru, věnec je úžasný. Děkuji moc.
  • lúča79997 / 16.7.2019
    Překrásný, voňavý věneček, obdivuji šikovné ruce paní Lauermannové
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím