Kontakt Zboží
Hodnocení: (52) 100%
Nadšenci: 701
Aktivita: aktivní
Prodáno: 352
Registrace: 7.11.2010
Město: Bohdanovce nad Trnavou
Stát: Slovensko

Hodnocení uživatele

  • kajukova / 20.12.2019
    Super
  • kajukova / 20.12.2019
    Super
  • dorotkarv / 24.11.2017
    Dlouho jsem hledala, jaký pořídit Betlém pro naši rodinu. Abychom si ho mohli s dětmi na Vánoce stavět, vyprávět si vánoční příběh a radovat se z něj. A tento je přesně takový, jaký jsem hledala!!! Není patetický, není zdobný jak barokní kostely :-) , prostě takový jednoduchý a výstižný (má všechny figurky, které k vánočnímu příběhu patří) . JSEM NADŠENÁ a vřele DOPORUČUJI!!!! S platbou a posláním ze Slovenska není problém!
  • Šenkapounová / 18.1.2017
    Nádherný přírůstek do naši sbírky betlémů. Práce nádherná, prodejce milý a ochotný. Co si více přát. 1*
  • catwoman / 6.12.2016
    Krásná hračka, pod stromečkem určitě udělá radost.
  • katka_sp / 18.5.2016
    Domeček je nádherný, syn je nadšený. Moc děkujeme!!!
  • dagmar pátíková / 25.4.2016
    Pečlivá řemeslnost a krásná tvůrčí invence. Také musím ocenit i vstřícnou, trpělivou komunikaci se zákazníkem.
  • ada366 / 14.3.2016
    Opět veliká nádhera, děkuji moc!!!
  • BarboraLujza / 13.10.2015
    Krásny domček, veľmi rýchle jednanie. Ďakujem.
  • luciluc / 12.9.2014
    Krásné zpracování. Už se těším, až je dcera dostane na narozeniny :-) Určitě nenakupuju naosledy :-)
  • Z.sissi / 16.4.2014
    Děkuji pěkně!!!
  • martina.dostalova77 / 13.2.2014
    Před Vánoci jsem si u vás objednala betlém. Bohužel jsem vám v tom shonu zapomněla napsat hodnocení. Betlém je nádherný! Je velmi pěkný, milý, kvalitně provedený, originální. Musím říct, že mě opravdu pohladil na duši. Ač nejsme věřící, kupovala jsem ho dětem, abychom jim mohli říct vánoční příběh, mám z něho obrovskou radost! Přeji vám mnoho spokojených zákazníků. Martina Dostálová
  • Jotaro / 27.12.2013
    Moc děkuji, hračky jsou krásné a pečlivě zpracované.
  • Kšírka / 14.12.2013
    100% spokojensot
  • Schascha / 14.11.2013
    Trochu opožděně, ale díky za domeček, dělá velkou radost!
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím