Kontakt Zboží
Hodnocení: (96) 100%
Nadšenci: 630
Aktivita: aktivní
Prodáno: 369
Registrace: 21.10.2010
Město: Ořechov u Brna
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • Mončičik / 13.11.2019
    Krásné a precizní výrobky ze dřeva, pěkně zabalené.Určitě doporučuji.
  • katatom / 28.8.2019
    KRÁSNÉ nejen na fotce, ale i ve skutečnosti!!!
  • Kulhavá / 19.2.2019
    Veliká spokojenost,vláček je naprosto dokonalý,poctivá ruční práce,velký a se třemi vagonky správně dlouhý :-) Vnouček je nadšen.
  • mivanna / 25.4.2018
    Velmi dobrá komunikace s prodejcem, objednané zboží je pěkné, kvalitně provedené, Celkově jsem moc spokojená.
  • bandynka / 18.1.2018
    Děkuji moc za krásné zboží, velká spokojenost
  • Davalia / 29.12.2017
    Manžel byl z dárku nadšený
  • Yavajanna / 17.12.2017
    Děkuji
  • Nibowaka / 30.11.2017
    Překrásnééééé!!!!!!!! Mám velikou radost, moc a moc děkuji!:-) A všem ze srdce doporučuji!!!!!!!!!!!! =)
  • lavendel / 20.11.2017
    Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
  • mamma123 / 29.10.2017
    Krásná práce, koupila jsem jich více a všem udělaly velikánskou radost...Milý dáreček;-)
  • sosnule / 19.10.2017
    Autíčko je velmi pěkné. Děkuji!
  • studensky / 16.7.2017
    Moc krásné. Nádherný doplněk ke kačence :)
  • abstergo / 18.5.2017
    Nádherné svícny, rychlé zaslání, velká radost! Děkuji a doporučuji Vás všem!
  • Filipek / 2.2.2017
    Krásná práce, moc děkuji:)))
  • ruzofka / 21.12.2016
    Nádherné svícínky, úžasná vstřícnost a blesková rychlost dodání. Moc děkuji a maximálně doporučuji!
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím