Kontakt Zboží
Hodnocení: (19) 100%
Nadšenci: 245
Aktivita: aktivní
Prodáno: 57
Registrace: 4.10.2010
Město: Praha 7
Stát: ČR

Hodnocení uživatele

  • hanka.april / 8.2.2017
    Super, nosím na kabátě a ráda se tím chlubím. Zajímavé balení, potěší, když si stím někdo dá takovou práci...velká spokojenost. Díky.
  • xbalanka / 4.9.2013
    Broze dorazily opravdu bleskove :) odpovidaji fotografii a k tomu byly originalne a krasne zabalene. Moc dekuji za darek! Rada si zase neco koupim.
  • Brooch1 / 19.3.2013
    Nadherna prace, dekuji!
  • trojanoa / 21.2.2013
    Nejroztomilejší věc, kterou jsem kdy viděla! Ještě hezčí než na fotce, díky!:-)
  • Ma-No / 19.12.2012
    ...formálně i obsahově moc pěkné : )
  • Laduss / 18.12.2012
    Jéé všimla jsem si nějakého zapomenutého hodnocení. Brož je však bezvadná, vtipná, moc se mi líbí a ráda doporučuji :)
  • Tlampac / 15.12.2012
    vše v pohodě
  • EvaPce / 1.6.2012
    Vtipná brož, bezproblémový obchod. Můžu jedině doporučit a děkovat :)
  • wacenda / 28.5.2012
    Krásný diář, který udělal velkou radost!!!
  • ELFKA.84 / 10.4.2012
    Milá komunikace, skvělý obchůdek, originální, kreativní zápisníčky probouzející jeden nápad za druhým. Už se moc těším na další nákup. Všem vřele doporučuji. Rychlé dodání, pečlivě zabalené, krása!
  • mysonet / 16.12.2011
    Naprosto neprekonatelne nejrychlejsi a bezproblemove dodani z Fleru ever! A jeste navic i s malym darkem! Och! Dekuji a doporucuji :o) Kristyna
  • paaajinka / 15.12.2011
    Ježíšek je velmi spokojený a já budu určitě taky (aspoň přes rameno jsem nakoukla a oči se mi rozzářily). Děkuji převelice za ochotu a Váš čas :)
  • slečna B. / 31.3.2011
    dvě vřele doporučuji - moc se mi líbí jejich výrobky i to, jakým způsobem je prezentují. Doufám, že budou ještě dlouho pokračovat v tom, co dělají. Díky :-).
  • Zorbíček / 25.2.2011
    Nádherné zboží, jsem velice spokojená. Moc děkuji za prima obchůdek. Všem nakupujícím Vás mohu vřele doporučit!
  • chobik / 5.1.2011
    Děkuju za diář, dorazil rychle a v pořádku a je moc prima.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím