Kontakt Zboží
Hodnocení: (625) 100%
Nadšenci: 4165
Aktivita: aktivní
Prodáno: 3369
Registrace: 27.9.2008
Město: Kaňovice
Stát: ČR
Objednávky vánoční uzavíráme 10. listopadu 2019. Objednávky přijaté i uhrazené do tohoto data budou expedovány do 19. 12. 2019 tzn. že výrobní lhůty již není možné garantovat, ovšem garantujeme, že uděláme maximum pro... více »

Hodnocení uživatele

  • sakura.j / 23.9.2019
    Zboží vypadá skvěle. Překvapila mě komunikace po dodání zboží, při řešení nesrovnalostí :(
  • ZICHR / 12.4.2018
    Remeslne cista krasna prace.
  • Děkujeme za vřelé hodnocení jen tedy nerozumíme neutrálnímu " statusu ".
    Krásný den!
    L + OK
  • monvodi / 7.12.2017
    šatky jsou fajn
  • Just Whistle / 9.2.2017
    Velmi děkuji za vstřícné jednání a vyhotovení kabely 2v1 na přání, je to krásný designový kousek, ale bohužel v jistých detailech je pro mě lehce nepraktický.
  • Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Vyšli jsme vstříc požadavkům s respektem k Vašemu rozhonutí, snad i tak ruxak či kabela poslouží .) Děkujeme! L + OK
  • Janauggla / 3.11.2016
    bunda je krasna je tenši než jsem čekala nemyslim že zvladne tuhší zimu ale nevadí bude na podzim, kabelka je skvělá , sukne taky , dekuji
  • Dobrý den,děkujeme za milé hodnocení, bohužel netušíme, jaká podšívka byla zvolena, každopádně hranice pocitu chladu máme každý jinde, ovšem nejteplejší nabízená (beránková) by měla aspoň v městské zimě a případně s mikinou dobře posloužit.) Nechť se nosí! L + OK
  • JarLucka / 22.9.2016
    ano, náprava byla nabídnuta a z mé strany nevyužita.
  • petramariejan / 8.9.2016
    Batoh je pěkně provedený, líbí se mi i kvalita zpracování. Bohužel ale, když je jen trošku plnější, nedá se zapnout druk.
  • Dobrý den, inu ruxak je koncipován do avizovaných 2,5 kilogramů a tedy je vhodné jej nepřeplňovat resp. naplnit jej tak, aby šel druk dopnout :)
  • hejduckaj / 8.2.2016
    děkuji za rychlý obchudek
  • shivariva / 28.1.2016
    díky
  • Postupovali jsme ve Vašem případě maximálně vstřícně(po přijetí platby jsme obratem odeslali sukni, netušíce, že chcete sukni vyrobit dle vlastních, do odeslání zboží nezaslaných, rozměrů. Zboží bylo možně vrátit a znovuvyrobit dle přání)Sukně do dnes nedorazila. Neutrální díky nás opravdu mrzí.
  • olivoilova / 4.7.2013
    Oblecky jsem musela jeste trochu upravit, ale jinak originalni a hezke...
  • Dobré dopoledne,

    a co konkrétně jste upravovala, případně proč jste nás o úpravě neinformovala, že bychom nápravu sjednali přímo my a vyšli si tím pádem vstříc?

    Díky!

    S pozdravem,

    L + OK
  • Semtele / 9.11.2011
    tričko vypadá hezky, ale asi si při balení nikdo nevšiml, že dlouho viselo dlouho na ramínku. Triko má zažloutlá ramena a krk. Jelikož je bílé, tak je to teda vidět hodně. Nechápu, že sem si toho všimla až já a to už při rozbalování
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím